jungle-ski-party-1-.png

Jungle Ski Party

Op zaterdag 9 november is de Jungle Ski Party! Waan je in de jungle op de piste. Kom verkleed in je dierenpak, of als Tarzan of Jane! Een gezellige feestelijke avond in jungle thema voor jong en oud.

Vanaf 17:00 uur ben je welkom voor een lekker hapje en drankje in onze brasserie. Er is een speciale menukaart met gerechten in jungle thema, zoals lianen spaghetti en een jungle burger. 

Van 18:00 tot 22:00 uur is de baan speciaal geopend voor vrijskiën en -snowboarden. Ook de baan wordt aangekleed in thema, zo kun je door de jungle tunnel of slangenslalom skiën. Tijdens de Jungle Ski Party kunnen cursisten die dit seizoen bij ons les hebben voor slechts €10,00 (inclusief materiaal) de hele avond skiën of snowboarden. Voor niet-cursisten is het €12,50 (inclusief materiaal). 

Naast skiën en snowboarden kun je ook tuben! Je kunt 30 minuten tuben voor €5,00. Het tuben is voor kinderen vanaf 6 jaar. Ter plekke kun je een bandje kopen voor een van de tijdsloten van het tuben. 

Daarnaast kun je klimmen op de klimpalmboom en klauteren over de Jungle hindernisbaan. Deze activiteiten zijn gratis! 

De hele avond is er gezellige muziek op de pistes en in de brasserie. Tijdens en na het skiën en snowboarden is er een gezellig feestje bij de bar. Uiteraard ook in thema! 

Ben jij erbij op zaterdag 9 november?

Meer nieuws

ski-party-1-.png

Ski Party

De Vrij Ski Avonden worden in een nieuw jasje gestoken, namelijk de Ski Party! Elke avond heeft een ander thema. Zet de data alvast in jouw agenda! 

Lees meer
kemen-razinger-212-copyright.jpg

Oktober: slijp & wax actie

De hele maand oktober ontvang je 50% korting op het slijpen en waxen van je ski's en/of snowboard.

Lees meer