Skipiste nieuws & agenda

dsc-0029.jpg

Ouder-Kind Fun Dag

"De berg is een speeltuin".
Samen met uw zoon of dochter genieten van al het plezier dat de berg te  bieden heeft?
Doe dan mee met onze Ouder & Kind Fun Dag op woensdag 16 december! 

Lees meer
20171211-162753.jpg

3 x 2 Kerstcursus volwassenen

Snel leren skiën of snowboarden? Of je techniek opfrissen? Doe een korte spoedcursus op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 december. 

Lees meer
img-1510.jpg

Outlet: nieuw en tweedehands

U hoeft niet meer te wachten op de Tweedehands Beurs. Tweedehands ski's en skischoenen koopt u nu al in onze outlet. Ook vindt u nieuwe kleding en accessoires met kortingen tot 70%.

Lees meer
img-3320.jpg

Kerstvakantiecursus kinderen

In de kerstvakantie wintersporten in eigen land? Dat kan met deze 3x 2 uur cursus. In 3 dagen leren de kinderen spelenderwijs skiën of snowboarden of kunnen ze hun techniek verbeteren!

Lees meer
skipi-tuben-insta.jpg

Tuben tot eind januari

Wil jij net als Skipi van onze tubebaan af suizen? Reserveer snel! De tubebaan staat er nog t/m eind januari. *Vanaf 7 kinderen en van 6 t/m 12 jaar.*

Lees meer
img-4413.jpg

9 lessen tot de krokus

Wil jij ook wekelijks sportief bezig zijn en plezier beleven aan de wintersport? Volg dan onze 9 weekse ski- of snowboardcursus van december t/m februari.

Lees meer
coronavirus-covid-19.jpg

Corona maatregelen

Hier houden we je op de hoogte van de geldende maatregelen omtrent Corona bij Skipiste Nieuwegein.

Lees meer
dsc-0414.jpg

6 x 2 uur beginnerscursus

Vanaf 2 november starten onze 6 weekse spoedcursussen weer. Skiles of snowboardles voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar, zonder enige ervaring.

Lees meer
nieuwsbrief.jpg

De nieuwe wintercollectie is er!

Het winterseizoen komt er weer aan en dat betekent...Skiën! In onze winkel hebben wij de nieuwste collectie en de warmste kleding voor het koudste weer. Kom snel langs.

Lees meer
20200902-renesebastian-nieuwegein-1.jpg

Wintersport begint...

...in Nederland. Vanaf maandag 14 september zijn de 1e cursussen gestart! Wil je ook nog meedoen? Er zijn nog plekken beschikbaar om in te stromen, dus geef je snel op.

Lees meer
skipi-social-distance-edit.jpg

Knuffel van Skipi

Volgt u ons al op Instagram of Facebook? Dan had u dit misschien al gezien, het berichtje van onze knuffelbare vriend Skipi.

Lees meer
sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. Wist u dat...

Lees meer

Kun je ook niet wachten op de wintersport?

Geef je snel op!

Wij verzorgen ski- en snowboardlessen voor volwassenen en kinderen op alle niveaus.
Van mensen zonder enkele ervaring tot vergevorderde freestylers of slalommers.

Bekijk het cursusaanbod

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc055-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! Een terras aan het water, een serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte apr├Ęs-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

header-winkel-3.jpg