Skipiste nieuws & agenda

dsc-0995.jpg

Pinkster-actie tuben

Op Eerste en Tweede Pinksterdag, zondag 20 en maandag 21 mei aanstaande, hebben wij een leuke Pinksteractie: 30 minuten tuben voor maar €4,-!

Lees meer
vacature-horeca.jpg

Vacature aanvoerder horeca

Ben jij iemand die gemaakt is voor de horeca, weet van aanpakken, het liefst altijd wat te doen heeft, ervaring heeft in leidinggeven en hier graag in door wil leren? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Lees meer
header-horeca-kinderfeestjes.jpg

Tubebaan geopend!

De tubebaan staat er weer! Met een opblaasband de berg af glijden in een speciaal daarvoor gebouwde baan, super gaaf voor een kinderfeestje!

Lees meer
lerarenfoto2016-2017-2.jpg

Vacature leraar

Wij zoeken een sportieve, gemotiveerde en gepassioneerde ski- en snowboardleraar / all round mederwerker! Kom jij ons team versterken?

Lees meer
dsc-0923.jpg

8x1 uur zomercursus

Ook met warm weer is het mogelijk om bij ons skilessen te volgen. Leuk en voordelig voor alle leeftijden en alle niveaus.

Lees meer
fijne-zomer-2017.jpg

Actuele openingstijden

Vanaf 29 maart t/m 29 april is de skibaan gesloten. Vanaf maandag 30 april zijn wij weer geopend voor ski- en snowboardles. Een kinderfeestje tuben? Dat kan nu al!

Lees meer
foto-mark-s2.jpg

Nieuwe eigenaar Skipiste Nieuwegein

Sinds 28 september 2017 heeft Mark Snoeren de skipiste Nieuwegein overgenomen. Mark gaat met veel plezier en enthousiasme aan de slag. Middels een persbericht heeft Mark het feestelijke nieuws naar buiten gebracht.

Lees meer
buffet.jpg

Ski uitje voor uw bedrijf

Heeft u nog een leuk en sportief uitje met uw bedrijf te vieren? Denk eens aan Skipiste Nieuwegein. Bijvoorbeeld skiën, BBQ, drankjes en diner.

Lees meer

vanaf 24 maart

Spectaculair tuben

Met een opblaasband de berg af glijden. Fun en actie voor kinderen vanaf 6 jaar.
Vier nu je kinderfeestje! Vanaf 7 personen.

Graag van te voren reserveren!

Meer informatie

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc055-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! Een terras aan het water, een serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

header-winkel-3.jpg