Skipiste nieuws & agenda

coronavirus-covid-19.jpg

Corona maatregelen

Hier houden we je op de hoogte van de maatregelen omtrent Corona bij Skipiste Nieuwegein. *UPDATE 22 september 2021*.

Lees meer
dsc-0422.jpg

6 x 2 uur beginnerscursus

Vanaf 1 november starten onze 6-weekse spoedcursussen weer. Skiles of snowboardles voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar, zonder enige ervaring.

Lees meer
kemen-razinger-212-copyright.jpg

Oktober - slijp&wax - actie

De hele maand oktober ontvang je 50% korting op het slijpen en waxen van je ski's en/of snowboards.

Lees meer
dsc-0305.jpg

Herfstplezier

Speciaal voor kinderen zonder ervaring is er een beginnerscursus in de herfstvakantie. Voor ervaren skiërs en snowboarders is er 50% korting op het vrijskiën.

Lees meer
dsc414-1.jpg

Wintersport begint...

...bij Skipiste Nieuwegein! Vanaf maandag 13 september zijn de eerste cursussen gestart! Wil je ook nog meedoen? Er zijn nog plekken beschikbaar om in te stromen, dus geef je snel op.

Lees meer
dsc-0602.jpg

Extra proeflessen

Heb je onze Open Dagen gemist? Wil je kennismaken met skiën of snowboarden op skipiste Nieuwegein? Neem dan een proefles op 2 oktober!

Lees meer
vacature-horeca.jpg

Vacature leidinggevende horeca

Ben jij iemand die gemaakt is voor de horeca, weet van aanpakken, het liefst altijd wat te doen heeft, ervaring heeft in leidinggeven en hier graag in door wil leren? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Lees meer
dsc-0347.jpg

Special G-skiles

Vanaf komend seizoen verzorgen wij skiles voor kinderen met een verstandelijke beperking (Down/autisme). Onder begeleiding van ervaren ski instructeurs en vrijwilligers leren de kinderen (beter) skiën.

Lees meer
dsc-0109.jpg

Tuben na de zomervakantie

Wil jij net als Skipi van onze tubebaan afsuizen? Boek nu alvast jouw kinderfeestje na de zomervakantie! Minimaal 7 kinderen, vanaf 6 t/m 14 jaar.

Lees meer
620-vacature-snowboardleraar-1.jpg

Vacature (ski)leraar

Skipiste Nieuwegein is altijd op zoek naar sportieve, gemotiveerde en gepassioneerde ski- en snowboardleraren! Kom jij ons gezellige team versterken?

Lees meer
skipi-social-distance-edit.jpg

Knuffel van Skipi

Volgt u ons al op Instagram of Facebook? Dan had u dit misschien al gezien, het berichtje van onze knuffelbare vriend Skipi.

Lees meer
sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Maak een afspraak en laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. 

Lees meer

Kun je ook niet wachten op de wintersport?

Geef je snel op!

Wij verzorgen ski- en snowboardlessen voor volwassenen en kinderen op alle niveaus.
Van mensen zonder enkele ervaring tot vergevorderde freestylers of slalommers.

Bekijk het cursusaanbod

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc055-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! Een terras aan het water, een serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

header-winkel-3.jpg