Skipiste nieuws & agenda

dsc-0923-590.jpg

6 x 2 uur beginnerscursus

Vanaf 28 oktober starten onze 6 weekse spoedcursussen weer. Skiles of snowboardles voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar, zonder enige ervaring.

Lees meer
kemen-razinger-212-copyright.jpg

Oktober-actie slijpen en waxen

U kunt weer gebruik maken van onze jaarlijkse oktoberactie: de hele maand oktober ontvangt u 50% korting op het slijpen en waxen van uw ski's en/of snowboards.

Lees meer
dsc-0602.jpg

Extra proeflessen

Heeft u onze Open Dagen gemist? Wilt u kennismaken met skiën of snowboarden? Neem dan een proefles!

Lees meer
wedstrijdteam-mike.jpg

Skiwedstrijd 6 oktober

Aanstaande zaterdag is er een Nationale Puntenwedstrijd bij Skipiste Nieuwegein. Skiteams uit heel Nederlands strijden tegen elkaar. Komt u ook een kijkje nemen en de skiërs aanmoedigen?

Lees meer
590-skipiste-by-night.jpg

Vrij Ski Avond Oktober

Zaterdag 27 oktober van 18.00 tot 22.00 uur! De hele avond vrij skiën of snowboarden met muziek op de piste, een hapje eten in de serre of dansen en après-skiën aan de bar.

Lees meer
howtopow.png

HowToPow

HowToPow is een nieuw evenement waarbij alles wat met off piste skiën, freeriden en toerskiën te maken heeft aan bod komt! Volg één van de vele lezingen of doe mee aan een clinic. Geheel gratis!

Lees meer
dsc-0703.jpg

Herfstplezier

Speciaal voor kinderen zonder ervaring hebben we een leuke ski of snowboard cursus in de herfstvakantie. Op maandag 22, dinsdag 23 en vrijdag 26 oktober 2018! 
Voor ervaren skiërs en snowboarders is er maandag t/m vrijdag 50% korting op het vrijski tarief.

Lees meer
25-jaar.jpg

25 jaar Skipiste

Aankomend seizoen bestaat Skipiste Nieuwegein 25 jaar! Destijds was het nog niet zo vanzelfsprekend, maar een borstelbaan of indoor skihal is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland. Al bijna 25 jaar skiplezier! Dat is zeker een feestje waard.

Lees meer
news-detail2-2.jpg

Mogelijkheden tuben

T/m 12 oktober kunnen er nog kinderfeestjes tuben gereserveerd worden!

Lees meer
buffet.jpg

Ski uitje voor uw bedrijf

Heeft u nog een leuk en sportief uitje met uw bedrijf te vieren? Denk eens aan Skipiste Nieuwegein. Bijvoorbeeld skiën, BBQ, drankjes en diner.

Lees meer

Kun je ook niet wachten op de wintersport?

Geef je snel op!

Wij verzorgen ski- en snowboardlessen voor volwassenen en kinderen op alle niveaus.
Van mensen zonder enkele ervaring tot vergevorderde freestylers of slalommers.

Bekijk het cursusaanbod

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc055-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! Een terras aan het water, een serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

header-winkel-3.jpg