Skipiste nieuws & agenda

img-0699.jpg

Skipi's Slalom Run

Heb jij les tussen 11 september en 10 december 2023? Doe dan mee aan Skipi's Slalom Run, een speciale slalomwedstrijd voor alle cursisten!

Lees meer
img-4229.jpg

Kerstcursus Volwassenen

Snel leren skiën of snowboarden? Of je techniek opfrissen? Doe een korte spoedcursus op maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 december. 

Lees meer
img-4372.jpg

Kerstvakantiecursus

In de kerstvakantie skiën of snowboarden? Dat kan met deze 3x 2 uur cursus. In 3 dagen leren de kinderen spelenderwijs skiën of snowboarden of kunnen ze hun techniek verbeteren!

Lees meer
img-4453.jpg

Leer skiƫn voor de kerst!

Leer nog skiën voor de kerst en ga goed voorbereid op wintersport! Vanaf 4 november bieden wij nog een 6-weekse cursus voor beginners tussen 3,5 en 5 jaar.

Lees meer
img-5260-1.jpg

9 lessen tot de krokus

Wil jij goed voorbereid op wintersport? Volg dan onze 9 weekse ski- of snowboardcursus van december t/m februari.

Lees meer
img-4229.jpg

6x2 uur Spoedcursus

Wil jij nog leren skiën of snowboarden voor de krokus? Vanaf 30 oktober starten onze 6-weekse spoedcursussen voor beginners, zonder enige ervaring. Meld je nu aan voor de 6x2 uur Spoedcursus!

Lees meer
5wqx439qf7wqpka4l3u5tph6.jpg

30 jaar Skipiste Nieuwegein!

Hoera, wij bestaan 30 jaar! Vier jij ons jubileum met ons mee? Lees snel verder voor onze feestelijke jubileumactiviteiten!

Lees meer
dsc-0881.jpg

Vacature Frontdesk

Ben jij de goedlachse, klantvriendelijke topper met affiniteit voor wintersport en outdoor? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Lees meer
vacature-horeca.jpg

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Met zicht op het nieuwe seizoen, zijn wij alvast op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk snel de vacatures!

Lees meer
sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Maak een afspraak en laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. 

Lees meer

Kun je ook niet wachten op de wintersport?

Geef je snel op!

Wij verzorgen ski- en snowboardlessen voor volwassenen en kinderen op alle niveaus.
Van mensen zonder enkele ervaring tot vergevorderde freestylers of slalommers.

Bekijk het cursusaanbod

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc055-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! Een terras aan het water, een serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

dsc-0614.jpg