Skipiste nieuws & agenda

header-horeca-feesten-en-partijen.jpg

Vrij Ski & Snowboard Avond met Leraren Demo

Zaterdag 24 november van 18.00 tot 22.00 uur! De hele avond vrij skiën, snowboarden of feesten. Extra activiteiten wegens ons 25 jarig jubileum!

Lees meer
dsc-0305.jpg

Een goede voorbereiding...

...is een geslaagde vakantie! Bent u er klaar voor? Volg wekelijkse lessen tot aan de krokusvakantie en ga goed voorbereid op wintersport!

Lees meer
dsc-0769-kopie.jpg

Kerstcursussen

Snel leren skiën of snowboarden of je techniek opfrissen? Met deze spoedcursus ben je in 3 dagen klaar voor de wintersport.

Lees meer
sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas.
Wist u bijvoorbeeld al dat veel problemen met pijn in de voeten tijdens het skiën op te lossen zijn door de juiste maat skischoenen en de juiste zooltjes?

Lees meer
dsc-0740.jpg

4 x 2 uur spoedcursus snowboarden

Nog snel even leren snowboarden voor de kerst? Wegens de vele animo staten we nog een extra 4 x 2 uur spoedcursus voor beginners op zondagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur vanaf 18 november.

Lees meer
tweedehandswintersportbeurs-1.jpg

Tweedehands Wintersport beurs november

Op zaterdag 17 en zondag 18 november is de Tweedehands Wintersportbeurs. Tweedehands materiaal, maar ook zeer interessante andere aanbiedingen in de winkel in dit weekend.

Lees meer
25-jaar.jpg

25 jaar jubileumfeest

Dit seizoen bestaat Skipiste Nieuwegein 25 jaar! Destijds was het nog niet zo vanzelfsprekend, maar een borstelbaan of indoor skihal is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland. Al 25 jaar skiplezier! Dat is zeker een feestje waard en willen we graag met jullie vieren in het weekend van 23, 24 en 25 november.

Lees meer
buffet.jpg

Ski uitje voor uw bedrijf

Heeft u nog een leuk en sportief uitje met uw bedrijf te vieren? Denk eens aan Skipiste Nieuwegein. Bijvoorbeeld skiën, BBQ, drankjes en diner.

Lees meer

Kun je ook niet wachten op de wintersport?

Geef je snel op!

Wij verzorgen ski- en snowboardlessen voor volwassenen en kinderen op alle niveaus.
Van mensen zonder enkele ervaring tot vergevorderde freestylers of slalommers.

Bekijk het cursusaanbod

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc055-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! Een terras aan het water, een serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

header-winkel-3.jpg