Skipiste nieuws & agenda

img-4453.jpg

Leer skiën voor de kerst!

Leer nog skiën voor de kerst en ga goed voorbereid op wintersport! Vanaf 22 oktober bieden wij nog een 8-weekse cursus voor beginners tussen 3,5 en 5 jaar.

Lees meer
dsc-0422.jpg

6x2 uur Spoedcursus voor beginners

Wil jij nog leren skiën of snowboarden voor de kerst? Vanaf 31 oktober starten onze 6-weekse spoedcursussen voor beginners, zonder enige ervaring. Meld je nu aan voor de 6x2 uur Spoedcursus!

Lees meer
kemen-razinger-212-copyright.jpg

Oktober: slijp & wax actie

De hele maand oktober ontvang je 50% korting op het slijpen en waxen van je ski's en/of snowboard.

Lees meer
img-5260-1.jpg

Wintersport begint...

...bij Skipiste Nieuwegein! Vanaf maandag 12 september zijn de eerste cursussen gestart! Wil je ook nog meedoen? Er zijn nog plekken beschikbaar om in te stromen, dus geef je snel op.

Lees meer
img-5700.jpg

Extra proeflessen

Heb je onze Open Dagen gemist? Wil je kennismaken met skiën of snowboarden op Skipiste Nieuwegein? Neem dan een proefles op zaterdag 1 oktober!

Lees meer
img-4444.jpg

Herfstplezier

Speciaal voor kinderen zonder ervaring is er een beginnerscursus in de herfstvakantie. Voor ervaren skiërs en snowboarders is er 50% korting op het vrijskiën.

Lees meer
oktoberfest-2-.png

Oktoberfest Bij de Piste verplaatst!

*Verplaatst naar 2023* Op 15 oktober organiseert Skipiste Nieuwegein de 1e editie van Oktoberfest Bij de Piste. Koop nu je kaarten!

Lees meer
image00007-edit.jpeg

Special G-skiles

Ook komend seizoen verzorgen wij skiles voor kinderen met een verstandelijke beperking (Down/autisme). Onder begeleiding van ervaren ski instructeurs en vrijwilligers leren de kinderen (beter) skiën.

Lees meer
skipi-tuben-insta.jpg

Kinderfeestjes tuben

Wil jij net als Skipi van onze tubebaan af suizen? Reserveer nu voor een kinderfeestje tuben! *Vanaf 7 kinderen en van 6 t/m 14 jaar.* De tubebaan blijft langer staan, dus kinderfeestjes zijn mogelijk tot begin december! 

Lees meer
vacature-horeca.jpg

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Met zicht op het nieuwe seizoen, zijn wij alvast op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk snel de vacatures!

Lees meer
sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Maak een afspraak en laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. 

Lees meer

Kun je ook niet wachten op de wintersport?

Geef je snel op!

Wij verzorgen ski- en snowboardlessen voor volwassenen en kinderen op alle niveaus.
Van mensen zonder enkele ervaring tot vergevorderde freestylers of slalommers.

Bekijk het cursusaanbod

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc055-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! Een terras aan het water, een serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

dsc-0614.jpg