Skipiste nieuws & agenda

dsc-0995.jpg

Mogelijkheden tuben

Van 14 tot en met 31 juli zijn Skipiste Nieuwegein en de tubingbaan gesloten. Maar vanaf 1 augustus kunnen er alweer kinderfeestjes tuben gereserveerd worden!

Lees meer
skishop-under-construction.png

Under construction

Wegens verbouwing is de skiwinkel tijdelijk gesloten. Deze gaat, tijdens de Voorinschrijvingsdagen, op zaterdag 25 en zondag 26 augustus weer open.

Lees meer
dsc-0415.jpg

Open Dagen

Op zondag 2, zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 hebben wij Open Dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Kom voor een proeflessen skiën en snowboarden. Voor alle leeftijden en niveaus.

Lees meer
13482903-1133331553397430-827778402538720489-o.jpg

Voorinschrijving

Meer persoonlijke aandacht voor uw inschrijving en direct ingedeeld worden in een passende lesgroep tijdens de voorinschrijvingsdagen. 

Lees meer
fijne-zomer-2017.jpg

Actuele openingstijden

Van 14 tot en met 31 juli is Skipiste Nieuwegein geheel gesloten. Vanaf 1 augustus kunt U weer terecht voor kinderfeestjes tuben en ons terras. Lees verder voor onze verdere openingstijden.

Lees meer
foto-mark-s2.jpg

Nieuwe eigenaar Skipiste Nieuwegein

Sinds 28 september 2017 heeft Mark Snoeren de skipiste Nieuwegein overgenomen. Mark gaat met veel plezier en enthousiasme aan de slag. Middels een persbericht heeft Mark het feestelijke nieuws naar buiten gebracht.

Lees meer
buffet.jpg

Ski uitje voor uw bedrijf

Heeft u nog een leuk en sportief uitje met uw bedrijf te vieren? Denk eens aan Skipiste Nieuwegein. Bijvoorbeeld skiën, BBQ, drankjes en diner.

Lees meer

vanaf 24 maart

Spectaculair tuben

Met een opblaasband de berg af glijden. Fun en actie voor kinderen vanaf 6 jaar.
Vier nu je kinderfeestje! Vanaf 7 personen.

Graag van te voren reserveren!

Meer informatie

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc055-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! Een terras aan het water, een serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

header-winkel-3.jpg