Skischool

Les voor iedereen: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen

9 maanden per jaar lessen

Van begin september t/m eind maart en van de meivakantie tot de zomervakantie.

img-5260.jpg

Cursusoverzicht

Op onze pistes kun je bijna het hele jaar door ski- of snowboardles krijgen. Voor alle niveaus en leeftijden kun je bij ons terecht. Je kunt kiezen voor wekelijkse lessen het hele jaar door. Maar ook in 3 dagen leren skiën is mogelijk, bijvoorbeeld tijdens de herfstvakantie.

Lees meer

img-4229-2.jpg

Privelessen

Voor iedereen die wat meer persoonlijke aandacht wil. Exact afgestemd op jouw niveau en wensen, op een moment dat het jou uitkomt. Ook voor sportieve mensen die snel willen leren of juist voor mensen die wat banger zijn, biedt een privéles uitkomst. Zelfs voor de allerkleinsten al mogelijk.

Lees meer

img-5737.jpg

Vrijskiën en snowboarden

Als je veilig, zelfstandig kunt skiën, kun je ook zonder les gebruik maken van onze pistes. Wil je weten of de baan beschikbaar is? Check het vrijskirooster of bel even van te voren. Een paar keer per jaar organiseren wij ook een gezellige Vrij Ski Avond, de hele avond skiën of snowboarden met muziek op de piste. Kom gezellig langs met vrienden en familie!

Lees meer

img-4444-1.jpg

Kids

Veel ouders vinden het fijn dat hun kinderen leren skiën of snowboarden onder gecontroleerde omstandigheden. Ze gaan dan goed voorbereid op wintersport. Plezier en veiligheid staan bij onze kinderlessen voorop!

Lees meer

img-6275.jpg

Ons team

Onze 40 ski- en snowboardleraren hebben een Oostenrijks diploma. Professionaliteit is belangrijk, want skiën en snowboarden zijn technisch moeilijke sporten. Natuurlijk hebben onze leraren ook oog voor het plezier.

Lees meer

img-8558-2.jpg

Aanmelden

Heb je interesse in een ski- of snowboardcursus? Inschrijven kan direct online of telefonisch. Je kunt jouw voorkeursdag voor de les opgeven. Wij nemen altijd telefonisch contact met je op over de mogelijkheden, voordat je definitief wordt ingedeeld.

Lees meer

Horeca

Lekker nagloeien van je eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! We hebben een terras aan het water, serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar de horeca

fullsizeoutput-44b7-300dpi.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

dsc-0593.jpg