Skischool

Leuke ski & snowboard cursussen voor alle leeftijden en niveaus.

Kids

Wintersport is voor jong en oud. Ook voor jouw kinderen is een cursus bij Skipiste Nieuwegein een optimale voorbereiding.

Speciaal voor kids

Kinderen vanaf 3,5 jaar (snowboarden vanaf 7 jaar) kunnen al deelnemen aan onze kinderlessen. Op woensdagmiddag, zaterdag en zondag verzorgen wij diverse cursussen skiën en snowboarden voor alle niveaus. Bekijk het overzicht van onze cursussen voor de mogelijkheden.

Indien je wat extra aandacht wenst is het uiteraard ook mogelijk om voor jouw kind een privéles te boeken van 50 minuten. Voor de allerkleinsten is ook 25 minuten mogelijk. En wat dacht je van een sportief kinderfeestje? Of een bijzonder klassenuitje? Lees snel verder!

img-5700.jpg

Kinderlessen

Wintersport is voor jong en oud. Ook voor jouw kinderen is een cursus bij Skipiste Nieuwegein een optimale voorbereiding op de wintersport. Plezier en veiligheid staan bij onze kinderlessen voorop!

Alle leraren van Skipiste Nieuwegein zijn in het bezit van een Oostenrijks erkend lerarendiploma en krijgen wekelijks training, ook in het lesgeven van kinderen.

Cursusoverzicht

img-4444-2.jpg

Kinderfeestje skiën of boarden

De kinderen krijgen 50 minuten ski- of snowboardles van een gediplomeerd leraar (inclusief ski's/snowboard en schoenen), daarna een frietje met een snack en een drankje. Voor € 19,50 per kind (minimaal 7 kinderen).
Nog niet moe? Een half uurtje extra vrijskiën of snowboarden kan voor €5,50 per kind (o.v.b. leeftijd en beschikbaarheid).

Bel 030 6884464 om te reserveren! 

Tip!

Wij adviseren om ski- of regenkleding te dragen (bij warm weer volstaan een lange broek en een t-shirt met lange mouwen), neem verder zelf (dunne) handschoenen mee en eventueel een helm.

img-2178.jpg

Schoolskiën

Wil jij ook een keer met je klas skiën of snowboarden?
Als leuke afsluiting van het schooljaar, een bijzonder klassenuitje of ter voorbereiding op skikamp in de sneeuw... Kom met je klas schoolskiën bij Skipiste Nieuwegein!

Skiën en snowboarden zijn uitstekend in te passen in het lesprogramma van bewegingsonderwijs. Niet alleen voor middelbare scholen, maar ook bijvoorbeeld voor basisscholen of BSO's is schoolskiën mogelijk.

img-3257.jpg

Kinderfeestje tuben

Met een opblaasband de berg af glijden. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

De kinderen gaan 50 minuten tuben onder begeleiding van een tube-instructeur. Daarna een frietje met een snack en limonade voor €19,50 per kind (minimaal 7 kinderen).

Boek hier je kinderfeestje tuben!