Horeca

Terras aan het water, serre met open haard en uitzicht op de piste. Een relaxte après ski sfeer.

Iedereen geniet hier

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een drankje en een hapje.Voor ieder wat wils, dus neem familie mee!

horeca kinderfeestje

Kinderfeestjes

Tot ze moe en gelukkig zijn... Eerst een ski- of snowboardles. Nog energie over? Dan kunnen ze een half uurtje vrij skiën of snowboarden. Tot slot een frietje en een frisdrank. Ons tubefeestje is ook een hit: met een opblaasband de berg af!

Lees meer

20160917-184817.jpg

Arrangementen

Het hele jaar door kunt u leuke en sportieve arrangementen boeken:

  • Ski- of snowboardles
  • Diner: kies voor een 3-gangen diner, barbecue of buffet
  • Après-ski met onbeperkt drankjes

Er is ook een arrangement zonder diner: alleen les en de après-ski.

Lees meer

lunch.jpg

Lunch, borrel en diner

Sommige gasten genieten van het uitzicht aan het water. Anderen praten liever bij met zicht op de pistes om de capriolen van vrienden of familie te bekijken. Geliefd op onze menukaart: appeltaart uit eigen oven, bitterballen en saté.

Lees meer

header-horeca-feesten-en-partijen.jpg

Feesten en partijen

Na skiën komt de après ski. We zouden ze trouwens de kost moeten geven die het skiën helemaal overslaan... Bij sommige feestjes dansen ze op tafel. Maar net zo vaak verzorgen we een leuke barbecue voor een rustig familiefeest.

Lees meer

horeca-bruiloft-versiering-1.jpg

Offerte aanvragen

Een sfeervolle locatie voor uw familiefeest, bedrijfsuitje of verjaardag. Iedereen komt aan zijn trekken: ook gasten die niet zo van skiën houden. Neem contact met ons op en wij regelen wat u in gedachten heeft.

Lees meer

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc-0055.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

header-winkel.jpg