Winkel

Deskundig advies, een grote kinderafdeling en vaak kortingsacties!

Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag van 14:00 tot 21:00 uur.

Zaterdag & zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

In verband met de voorjaarsvakantie zijn wij van donderdag 15 februari t/m zondag 25 februari gesloten.

dsc-0593.jpg

Assortiment

Onze shop van ruim 200 vierkante meter heeft een zeer uitgebreide kinderafdeling. We verkopen niet alleen ski's en skischoenen maar ook wintersportkleding, accessoires en helmen.

Lees meer

aanbiedingen_skishop.jpg

Acties

Het hele seizoen door hebben we leuke acties en kortingen in onze shop. Ook bieden wij overjarige artikelen aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wees er snel bij!

Lees meer

kemen-razinger-212-copyright.jpg

Slijpen en waxen

Wij onderhouden uw materiaal. Ons advies is om uw ski's en snowboards te laten slijpen en waxen voor u ermee de sneeuw in stapt. Wij hebben een professionele steenslijp- en waxmachine.

Lees meer

verhuur_afdeling.jpg

Materiaal huren

Gaat u op vakantie en heeft u geen eigen materiaal? Huren voor de wintersport kan ook bij Skipiste Nieuwegein. Wij verhuren de nieuwste allround carveski's en twintip, rocker snowboards.

Lees meer

dsc-0587.jpg

Merken

Voor optimaal plezier tijdens het skiën is goed materiaal een must. Daarom gaan we in de winkel van Skipiste Nieuwegein voor kwaliteit en functionaliteit en verkopen wij uitsluiten producten van gespecialiseerde topmerken, zoals Peak Performance, Spyder, Picture, Protest, Alpina, Giro, Elan, Rossignol en Salomon.

Lees meer

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc-0055.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! We hebben een terras aan het water, serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg