Winkel

Deskundig advies, een grote kinderafdeling en vaak kortingsacties!

Openingstijden

Vanaf zondag 12 mei is de winkel op zondagen van 11:00 tot 17:00 uur geopend (m.u.v. Eerste Pinksterdag).

dsc-0593.jpg

Assortiment

Onze shop van ruim 200 vierkante meter heeft een zeer uitgebreide kinderafdeling. We verkopen niet alleen ski's en skischoenen maar ook wintersportkleding, accessoires en helmen.

Lees meer

aanbiedingen_skishop.jpg

Acties

Het hele seizoen door hebben we leuke acties en kortingen in onze shop. Ook bieden wij overjarige artikelen aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wees er snel bij!

Lees meer

kemen-razinger-212-copyright.jpg

Slijpen en waxen

Wij onderhouden je materiaal. Ons advies is om jouw ski's en snowboards te laten slijpen en waxen voor je ermee de sneeuw in stapt. Wij hebben een professionele steenslijp- en waxmachine.

Lees meer

verhuur_afdeling.jpg

Materiaal huren

Ga je op vakantie en heb je geen eigen materiaal? Huren voor de wintersport kan ook bij Skipiste Nieuwegein. Wij verhuren de nieuwste allround carveski's en twintip, rocker snowboards.

Lees meer

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

img-4453-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! We hebben een terras aan het water, serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

fullsizeoutput-44b7-300dpi.jpg