Winkel

Deskundig advies, een grote kinderafdeling en vaak kortingsacties!

Acties

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skiwinkel

Aanbiedingen

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze shop. Zo krijgt u bij ons 25% korting of meer op overjarige modellen ski's. Daarnaast is de kledingcollectie van een jaartje eerder ook altijd sterk afgeprijsd.

Liever tweedehands? Dat kan. Eens per jaar hebben wij een Tweedehands skibeurs.
Dat is nog niet alles. Bijna elke maand hebben wij nog een extra leuke aanbieding. Lees snel verder om te zien wat onze actie van deze maand is!

img-0025.jpg

Tweedehands wintersportbeurs

Op zaterdag 11 en zondag 12 november is de tweedehands skibeurs in onze skishop met tweedehands ski's snowboards en skischoenen voor kinderen en volwassenen. Deze zijn uit eigen beheer, je kunt dus geen spullen inbrengen. 

Liever geen tweedehands? je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor nieuwe ski's en skischoenen. Wij geven graag advies bij de aanschaf. 

Daarnaast zijn er ook nog speciale aanbiedingen en hoge kortingen op de collectie van 2022-2023. De winkel is op zaterdag 11 en zondag 12 november geopend van 10:00 tot 18:00 uur. 

Slijpen en waxen 

In onze shop kun je ook terecht voor het onderhoud van je materiaal. Wij raden je aan jouw ski's of snowboard te laten slijpen en waxen voor het gebruik in de sneeuw. Of regelmatig te laten slijpen voor gebruik op een borstelbaan. 

Je ski's of snowboard worden behandeld m.b.v. een professionele steenslijp- en waxmachine en gereed gemaakt voor je wintersportvakantie of gebruik in eigen land. 

Houd er rekening mee dat het ivm de drukte een week kan duren voordat jouw ski's of snowboard weer klaar zijn. 

schermafbeelding-2023-10-13-194547-1.png