Winkel

Deskundig advies, een grote kinderafdeling en vaak kortingsacties!

Acties

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skiwinkel

Aanbiedingen

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skishop. Zo krijgt u bij ons 40% korting of meer op overjarige modellen ski's en skischoenen. Daarnaast is de kledingcollectie van een jaartje eerder ook altijd sterk afgeprijsd.

Liever tweedehands? Dat kan. Twee keer per jaar hebben wij een Tweedehands Wintersportbeurs.
Dat is nog niet alles. Bijna elke maand hebben wij nog een extra leuke aanbieding. Lees snel verder om te zien wat onze actie van deze maand is!

header-winkel-1.jpg

verbouwingsuitverkoop

Wij zijn op dit moment de winkel een make-over aan het geven en dus flink aan het verbouwen. Hoe het er uit gaat zien, gaan we nog niet verklappen. Maar we houden wel een flinke verbouwingsuitverkoop. Daarom aankomende zondag, 17 juni, 50% korting op alle artikelen die we van seizoen 2017-2018 nog in de winkel hebben. Daarna gaat de winkel tijdelijk dicht. Om pas vanaf ons nieuwe winterseizoen weer open te gaan.

aanbiedingen_skishop.jpg

sale sale sale

Op skikleding van het seizoen 2016-2017 krijgt u zelfs nog meer korting. Deze artikelen gaan deze zondag met 70% korting de deur uit!

We weten dat het zomer is, maar bent u van plan om komende winter weer op wintersport te gaan? En is uw huidige uitrusting aan vervanging toe of gaat u voor het eerst? Kom dan zondag 17 juni langs.

header-winkel-assortiment.jpg

alles moet weg

Dit betekent dat u korting krijgt op jassen, broeken, truien, pully's, handschoenen en accessoires. Maar ook op ski's, skischoenen, skistokken, showmodellen helmen en skibrillen.

Mis het niet!