Winkel

Deskundig advies, een grote kinderafdeling en vaak kortingsacties!

Acties

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skiwinkel

Aanbiedingen

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skishop. Zo krijgt u bij ons 40% korting of meer op overjarige modellen ski's. Daarnaast is de kledingcollectie van een jaartje eerder ook altijd sterk afgeprijsd.

Liever tweedehands? Dat kan. Twee keer per jaar hebben wij een Tweedehands Wintersportbeurs.
Dat is nog niet alles. Bijna elke maand hebben wij nog een extra leuke aanbieding. Lees snel verder om te zien wat onze actie van deze maand is!

header-winkel-1.jpg

Rookschade

Skipiste Nieuwegein is in de nacht van 2 op 3 oktober slachtoffer geworden van brandstichting. Gelukkig valt de schade mee, maar helaas heeft een aantal artikelen lichte rookschade opgelopen. Er is geen materiële schade, maar de kledingstukken kunnen een rookgeur afgeven. Daarom worden deze artikelen met 20% korting verkocht. 

aanbiedingen_skishop.jpg

sale sale sale

Op skikleding van het seizoen 2017-2018 krijgt u zelfs nog meer korting. Op deze artikelen zat al 50% korting, maar deze gaan nu met 20% extra kassakorting de deur uit!

tweedehandswintersportbeurs-1.jpg

Helmenactie

Nog geen helm? Of is je helm toe aan vervanging? Maak dan gebruik van onze helmenactie. 30% Korting op diverse helmen van het merk Giro; modellen Slingshot, Decade en Nine.10. Zowel voor volwassenen als kinderen. Allemaal verstelbaar.