Acties

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skiwinkel

Aanbiedingen

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skishop. Zo krijgt u bij ons 40% korting of meer op overjarige modellen ski's en skischoenen. Daarnaast is de kledingcollectie van een jaartje eerder ook altijd sterk afgeprijsd.

Liever tweedehands? Dat kan. Twee keer per jaar hebben wij een Tweedehands Wintersportbeurs.
Dat is nog niet alles. Bijna elke maand hebben wij nog een extra leuke aanbieding. Lees snel verder om te zien wat onze actie van deze maand is!

protest-actie-sale-1.jpg

end of winter sale

Tijdens ons laatste weekend van zaterdag 24 en zondag 25 januari gaan wij er uit met een knaller. U krijgt in onze skishop 40% korting op alle skikleding van Protest Boardwear, Peak Performance, Brunotti en Picture.aanbiedingen_skishop.jpg

sale sale sale

Niet alleen van de skikleding gaat de korting omhoog, maar ook van de ski's en skischoenen. Deze gaan dat weekend met 25% korting de deur uit.

Bent u van plan ski's te kopen en bent u in het bezit van eigen skischoenen? Neem dan één schoen mee, zodat wij deze gelijk af kunnen stellen op de ski's. Op deze manier kunt u de ski's meteen mee naar huis nemen.barts-w2017.jpg

korting op accessoires

Tevens krijgt u het weekend van 24 en 25 maart 50% korting op alle mutsen van Barts en 25% op diverse skisokken van Barts en skibrillen van Alpina. Ook kunt u gebruik maken van diverse andere aanbiedingen die tijdens dit weekend zullen gelden.