Winkel

Deskundig advies, een grote kinderafdeling en vaak kortingsacties!

Acties

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skiwinkel

Aanbiedingen

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skishop. Zo krijgt u bij ons 40% korting of meer op overjarige modellen ski's en skischoenen. Daarnaast is de kledingcollectie van een jaartje eerder ook altijd sterk afgeprijsd.

Liever tweedehands? Dat kan. Twee keer per jaar hebben wij een Tweedehands Wintersportbeurs.
Dat is nog niet alles. Bijna elke maand hebben wij nog een extra leuke aanbieding. Lees snel verder om te zien wat onze actie van deze maand is!

header-winkel-1.jpg

uitverkoop

De skishop is geheel verbouwd en vernieuwd. De oude collectie moet plaats maken voor de nieuwe collectie en daarom hebben wij tijdens de Voorinschrijvingen en Open Dagen zeer interessante aanbiedingen. Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus en op zondag 2, zaterdag 8 en zondag 9 september krijgt U 50% korting op alle skikleding die we van seizoen 2017-2018 nog in de winkel hebben. Op ski's en skischoenen krijgt U 30% korting.

aanbiedingen_skishop.jpg

sale sale sale

Op skikleding van het seizoen 2016-2017 krijgt u zelfs nog meer korting. Deze artikelen gaan bovengenoemde dagen met 70% korting de deur uit!

U denkt waarschijnlijk nog niet aan skiën, maar weet U al wat U nog nodig heeft voor komende winter? En is uw huidige uitrusting aan vervanging toe of gaat u voor het eerst? Kom dan langs.

header-winkel-assortiment.jpg

nieuwe collectie

Tevens kunt U in de winkel terecht voor diverse basics en artikelen uit de nieuwe collectie. Kunt U elders nog niet terecht voor handschoenen of een skihelm? Probeer het eens bij ons.

Er moet nog heel veel binnen komen, maar een aantal artikelen hebben we al. We houden U op de hoogte!