Winkel

Deskundig advies, een grote kinderafdeling en vaak kortingsacties!

Acties

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skiwinkel

Aanbiedingen

Het hele seizoen door hebben wij leuke acties en kortingen in onze skishop. Zo krijgt u bij ons 40% korting of meer op overjarige modellen ski's en skischoenen. Daarnaast is de kledingcollectie van een jaartje eerder ook altijd sterk afgeprijsd.

Liever tweedehands? Dat kan. Twee keer per jaar hebben wij een Tweedehands Wintersportbeurs.
Dat is nog niet alles. Bijna elke maand hebben wij nog een extra leuke aanbieding. Lees snel verder om te zien wat onze actie van deze maand is!

header-winkel-assortiment.jpg

kleding: 40% korting

De skishop is op dit moment gesloten. Tijdens de Voorinschrijvingen op zaterdag 26 en zondag 27 augustus en tijdens de Open Dagen op zondag 3, zaterdag 9 en zondag 10 september openen wij voor het nieuwe seizoen.

Bij ons ontvangt u tijdens de seizoensopening 40% korting op de kledingcollectie van 2016-2017 van de merken Protest, Peak Performance, Picture en Spyder.
skis_skishop.jpg

ski's en schoenen: 40% korting

Tevens ontvangt u tijdens de seizoensopening 40% korting op ski's en skischoenen uit de collectie van 2016-2017. U kunt bij ons terecht voor hardware van Rossignol, Salomon en Elan.

header-winkel.jpg

Overige aanbiedingen

Ook kunt u tijdens deze dagen gebruik maken van interessante aanbiedingen op andere wintersportartikelen. Zo ontvangt u maar liefst 40% korting op goggles (skibrillen) en helmen uit de collectie van 2016-2017.

En krijgt u op alle artikelen van Barts ook 40% korting. Deze korting is zowel op seizoensartikelen van dit merk en basics. Maar deze aanbieding geldt alleen tijdens de Voorinschrijvingen en Open Dagen. Dus sla je slag.

Wij zijn één van de weinige winkels die zo vroeg in het seizoen al wintersportartikelen verkopen. En dan nog voor zulke interessante prijzen ook!