Kinderfeestje tuben boeken

Boeken van kinderfeestjes tubenBoek hier je kinderfeestje tuben

 

Via het boekingssysteem kun je een tijdsslot voor een kinderfeestje tuben reserveren. Selecteer eerst het gewenste aantal kinderen, daarna zie je welke tijdsloten beschikbaar zijn. Kinderfeestjes tuben kunnen geboekt worden op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag en zondag. Indien in het boekingssysteem de data en/of tijden niet meer zichtbaar zijn, dan is deze dag volgeboekt!

Je boekt een tijdslot naar keuze. Per tijdsslot wordt één kinderfeestje ingepland, wat betekent dat jij de enige bent met jouw kinderfeestje op de tubebaan. Het tuben wordt begeleid door een instructeur. 

Tijdens het boeken kun je jouw kinderfeestje helemaal compleet maken met eten en drinken achteraf! Bij het boeken kun je kiezen uit verschillende opties.

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag per mail info@skipistenieuwegein.nl of telefonisch 030 6884464.

Boekingsvoorwaarden

Minimum & maximum aantal kinderen

Voor een kinderfeestje tuben geldt een minimaal aantal van 7 kinderen. Via het boekingssysteem kun je voor maximaal 12 kinderen tegelijk reserveren. Wil je met meer dan 12 kinderen tuben of vind je het leuk voor een klassenuitje? Neem dan even telefonisch contact met ons op!

Wijzigen van het aantal kinderen

Bij het boeken selecteer je het aantal kinderen. Je kunt het aantal kinderen achteraf nog wijzigen. Ter plekke kun je nog extra afrekenen voor kinderen die extra zijn. Mocht je betaald hebben voor teveel kinderen, dan krijg je ter plekke geld terug voor de kinderen die teveel betaald zijn. Wel dient altijd voor minimaal 7 kinderen betaald te worden. 

Mocht je nog twijfelen over het aantal kinderen, dan vragen we je om het minimum aantal kinderen van 7 te selecteren. Het is voor ons makkelijker om achteraf bij te betalen, dan geld terug te moeten geven.

Leeftijd

Kinderfeestjes tuben zijn voor kinderen van 6 jaar. Op de dag van het kinderfeestje dienen alle kinderen minimaal 6 jaar te zijn. De boeker is er zelf verantwoordelijk voor dat de kinderen minimaal 6 jaar zijn. Mocht blijken tijdens de activiteiten dat (een) kind(eren) te jong is/zijn, dan zullen diegenen helaas niet kunnen deelnemen aan de activiteit. Er is dan geen restitutie van geld voor die pers(o)on(en).

Kledingadvies

Voor tuben geldt geen specifiek kledingadvies. Wel dienen de kinderen dichte schoenen of gympen te dragen, slippers en sandalen zijn helaas niet toegestaan op onze baan. Er staan sproeiertjes in onze baan, waar je een beetje nat van kunt worden. Bij regenachtig of kouder weer is het verstandig om regenkleding te dragen, zorg dat je al omgekleed bent voordat je bij ons komt.

Weersomstandigheden

Kinderfeestjes tuben gaan in principe altijd door, ook bij (harde) regen of wind. De tubebaan wordt besproeid, zodat de banden goed glijden. Uiteraard staat de veiligheid bij ons voorop. Mochten er extreme weersomstandigheden zijn, zoals onweer, waardoor we het feestje tijdelijk moeten staken, dan zullen wij ter plekke in overleg kijken naar een passende oplossing op dat moment.

 

 

Boeking wijzigen of annuleren

Mocht er onverhoopt iets zijn, waardoor de geboekte tijd niet mogelijk is voor jullie kinderfeestje, dan zoeken wij graag samen naar een ander moment. Het verplaatsen van een kinderfeestje kan telefonisch via 030-6884464.

Bij het annuleren van een kinderfeestje worden €10,-administratiekosten in rekening gebracht.

Horeca-arrangement

Bij het boeken van een kinderfeestje, kun je het kinderfeestje compleet maken met bijvoorbeeld taart of friet met snack en limonade. Je kunt bij de boeking aangeven wat jullie erbij willen boeken.

Mocht je achteraf nog extra’s willen toevoegen aan het kinderfeestje, dan kan dat natuurlijk. Neem hiervoor contact op per mail via info@skipistenieuwegein.nl of telefonisch op 030-6884464.

Mocht je als ouder/begeleider zelf nog iets willen nuttigen tijdens het kinderfeestje, dan kan dat ter plaatse à la carte besteld en achteraf afgerekend worden.

Combinatie kinderfeestje tuben en skiën of snowboarden?

Naast tuben ook nog 50 minuten skiën of snowboarden met je kinderfeestje? Dat kan! Kinderfeestjes skiën of snowboarden kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden in verband met de beschikbaarheid van onze leraren.
Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. 

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over het boeken van een kinderfeestje tuben? Dan helpen wij je graag! 
Je kunt telefonisch op 030-6884464 of per mail info@skipistenieuwegein.nl contact met ons opnemen.