skipi-tuben-insta.jpg

Tuben tot eind maart

De tubebaan blijft dit jaar staan! Het blijft de rest van het winterseizoen mogelijk om voor kinderfeestjes vanaf 7 personen de tubebaan te reserveren! Ons winterseizoen duurt tot eind maart. 

Met een opblaasband de berg af glijden. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Supergaaf en stoer voor een kinderfeestje!

  • 50 minuten tuben onder begeleiding van een tube-instructeur.
  • Minimaal 6 jaar
  • Mogelijk vanaf 7 personen
  • Kosten €12,50 per persoon

In verband met de corona maatregelen hanteren wij op dit moment een strak tijdslot en is het helaas niet mogelijk om het complete arrangement inclusief eten en drinken af te nemen.

Tuben is mogelijk op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Datum en tijd gaan in overleg. De activiteit is erg populair, dus bel snel om een plekje te reserveren! 

In de voorjaarsvakantie, van 19 t/m 28 februari, zijn wij normaliter gesloten. Dit jaar hebben wij aangepaste openingstijden en buitensportactiviteiten. Daarom is het in het op zaterdag 27 en zondag 28 februari toch mogelijk om te reserveren voor je kinderfeestje. 

Voor meer informatie of reserveren kunt u contact met ons opnemen.
Bel 030 688 44 64 of mail info@skipistenieuwegein.nl

Houd ook onze website, facebook en instagram in de gaten voor individuele tube-acties! 

Meer nieuws

sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. Wist u dat...

Lees meer
skipi-social-distance-edit.jpg

Knuffel van Skipi

Volgt u ons al op Instagram of Facebook? Dan had u dit misschien al gezien, het berichtje van onze knuffelbare vriend Skipi.

Lees meer