kemen-razinger-212-copyright.jpg

Oktober-actie slijpen en waxen

50% korting op slijpen en waxen in oktober!

In onze skishop kunt u ook terecht voor het onderhoud van uw materiaal. Wij raden u aan uw ski's en snowboard te laten slijpen en waxen voor gebruik in de sneeuw. Of regelmatig te laten slijpen voor gebruik op een borstelbaan.

Uw ski's of snowboard worden behandeld m.b.v. een professionele steenslijp- en waxmachine en gereed gemaakt voor uw wintersportvakantie of gebruik in eigen land.

De hele maand oktober kunt u uw ski's of snowboard laten waxen en/of slijpen voor de helft van de prijs.*

Laat u adviseren over het onderhoud door onze specialisten in de skishop en houd u er rekening mee dat het, in verband met de drukte, twee weken duurt voordat uw ski's en/of snowboards weer klaar zijn.

50% Korting op Slijpen & Waxen
Ski's / Snowboard
Ski's t/m 1.20 meter
Slijpenvan€ 12,50voor€ 6,25van€ 10,00voor€ 5,00
Waxenvan€ 10,00voor€ 5,00van€ 8,00voor€ 4,00
Slijpen en Waxenvan€ 22,50voor€ 11,25van€ 18,00voor€ 9,00


* Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Meer nieuws

howtopow.png

HowToPow

HowToPow is een nieuw evenement waarbij alles wat met off piste skiën, freeriden en toerskiën te maken heeft aan bod komt! Volg één van de vele lezingen of doe mee aan een clinic. Geheel gratis!

Lees meer
25-jaar.jpg

25 jaar Skipiste

Aankomend seizoen bestaat Skipiste Nieuwegein 25 jaar! Destijds was het nog niet zo vanzelfsprekend, maar een borstelbaan of indoor skihal is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland. Al 25 jaar skiplezier! Dat is zeker een feestje waard.

Lees meer