Winkel

Deskundig advies, een grote kinderafdeling en vaak kortingsacties!

Slijpen en waxen

In onze winkel kun je ook terecht voor het onderhoud van jouw ski's of snowboard.

In verband met het einde van het winterseizoen is slijpen en waxen niet meer mogelijk. Slijpen en waxen is weer mogelijk vanaf september.

Onderhoud ski's en snowboards

In onze winkel kun je ook terecht voor het onderhoud van jouw materiaal. Wij raden het aan om jouw ski's en snowboard te laten slijpen en waxen voor gebruik in de sneeuw. De ski's worden behandeld m.b.v. een professionele steenslijp- en waxmachine en gereed gemaakt voor jouw wintersportvakantie. Voor het inleveren van een snowboard, graag de bindingen van tevoren demonteren.

Voor het onderhoud rekenen wij een week. Heb je er haast bij? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Houdt er rekening mee dat er rondom de feestdagen andere openingstijden gelden.

kemen-razinger-212-copyright.jpg

Waarom slijpen en waxen?

Bij slijpen, worden de staalkanten van de ski's of snowboards weer scherp gemaakt. Scherpe staalkanten zorgen voor grip en een goede sturing in de sneeuw.


Daarbij zorgt waxen voor een goede afvoer van vocht, waardoor je beter glijdt. Ook is een gewaxed belag stukken sterker en slijtvaster dan een uitgedroogd belag. Wie regelmatig waxt glijdt dus sneller en doet langer met zijn materiaal.

presse-pics.00000028.pic72.jpg

Prijzen

Voor zowel een paar ski's als een snowboard gelden de volgende prijzen voor onderhoud:

slijpen (kanten) € 12,50
waxen€ 10,00
slijpen (kanten) en waxen € 22,50
slijpen (kanten+structuur) en waxen € 35,00
belagreparatie€ 10,00

Op ski's t/m 95 cm ontvangt u 20% korting op slijpen en/of waxen.