tweedehandswintersportbeurs-1.jpg

Tweedehands Wintersport beurs november

Op zaterdag 17 en zondag 18 november is de Tweedehands Wintersportbeurs. U kunt in dit weekend bij ons terecht voor tweedehands ski's en skischoenen. We bieden zowel kindermaten als volwassenmaten aan. Deze zijn uit eigen beheer. U kunt dus geen spullen inbrengen.

Niet geïnteresseerd in tweedehands? U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor nieuwe ski's en skischoenen. Wij geven u graag advies bij de aanschaf. 

Zoals U misschien weet, is Skipiste Nieuwegein begin oktober slachtoffer geworden van brandstichting. Gelukkig valt het allemaal mee, maar een deel van de collectie heeft hierdoor helaas rookschade opgelopen. Dat wil zeggen dat deze artikelen eventueel een lichte rookgeur kunnen bevatten. En daarom krijgt U op deze artikelen 20% kassakorting.

Verder kunt U tijdens dit weekend gebruik maken van andere, interessante aanbiedingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van 30% korting op diverse helmen? 

Op = op, dus zorg dat u op tijd bent.
Wij zijn beide dagen geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Meer nieuws

buffet.jpg

Ski uitje voor uw bedrijf

Heeft u nog een leuk en sportief uitje met uw bedrijf te vieren? Denk eens aan Skipiste Nieuwegein. Bijvoorbeeld skiƫn, BBQ, drankjes en diner.

Lees meer
sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas.
Wist u bijvoorbeeld al dat veel problemen met pijn in de voeten tijdens het skiën op te lossen zijn door de juiste maat skischoenen en de juiste zooltjes?

Lees meer