Winkel

Deskundig advies, een grote kinderafdeling en vaak kortingsacties!

Assortiment

De voorpret van uw wintersport begint in de skishop van Skipiste Nieuwegein

Kleding & accessoires

Natuurlijk verkopen wij kleding en accessoires voor volwassenen. Maar wij beschikken ook over een zeer grote kindercollectie. Al vanaf maat 92! Een kleurrijke collectie jassen, midlayers en skibroeken, maar ook pully's, mutsen en handschoenen. Wij hebben alles om uw gezin aan te kleden. Hier vindt U een greep uit onze collectie.

Ski's

De laatste jaren is er veel veranderd in de skitechniek en daar zijn de ski's zelf in meegegaan. Door verschillende technologieën als rocker, amphibio en 4D is het makkelijker geworden om beter te leren skiën. Maar ook gevorderde skiërs beleven hierdoor nog meer plezier aan het skiën. Zie hier vast een aantal modellen die wij verkopen.

Skischoenen

Hoge wreef, lage wreef? Brede voeten, smalle voeten? Comfortabele schoenen, allmountain-schoenen of race-schoenen? U vindt het allemaal in de skishop van Skipiste Nieuwegein. Bepaalde modellen zijn zelfs aan te passen aan uw eigen voet. En voor de allerkleinsten zelfs meegroei-schoenen. Kijk hier voor een deel van de skischoenencollectie.

Bescherming

Een helm is inmiddels onmisbaar tijdens het skiën of snowboarden. Een goede helm is dan ook een must. Laat u door onze wintersportspecialisten adviseren om de juiste helm aan te schaffen. Zowel voor kinderen als volwassenen hebben we verstelbare helmen in alle soorten en maten. Hieronder een greep uit onze zeer uitgebreide helmencollectie.