NK baan 2024

Zondag 17 maart 2024

Zondag 17 maart 2024

Wauw! Wat een topprestaties van de alpineskiërs tijdens de Nederlandse (jeugd)kampioenschappen baan 2024. Enthousiasme ging gepaard met fanatisme en dat leverde een strijdlustig N(J)K op! Het was sowieso groot feest bij Skipiste Nieuwegein, want dit seizoen bestaat Skipiste Nieuwegein dertig jaar! Dat werd gevierd met mooie evenementen rondom de skipiste, een goede catering en natuurlijk het N(J)K als kers op de taart. Wat hebben we genoten. Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid, sfeer en hulp om dit een fantastische evenement te kunnen organiseren!

Lees het verslag van de NSkiV

Dankwoord

Via deze weg willen wij graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan een onvergetelijk NK.
  • Atleten bedankt voor jullie deelname, fanatisme en sportieve inzet! Zonder deelnemers geen NK! En uiteraard gefeliciteerd aan alle winnaars!
  • Trainers bedankt voor jullie passievolle en motiverende coaching!
  • Familie, vrienden en andere toeschouwers bedankt voor jullie aanwezigheid en support!
  • Slalomstekers bedankt voor de mooie uitdagende slaloms!
  • Vrijwilligers/officials bedankt voor jullie hulp tijdens de wedstrijd!
  • Sponsors bedankt voor jullie waardevolle bijdrage om dit NK te kunnen bewerkstelligen.
  • NSkiV bedankt voor het toekennen van het NK baan 2024 aan Skipiste Nieuwegein, de prettige samenwerking en het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld.
  • Speciale dank aan de collega's van Skipiste Nieuwegein, aan onze PWS-en Karin en Sandra en natuurlijk aan de ouders en kinderen van Skiteam Nieuwgegein die hun tijd, energie en passie hebben gestoken in het waar maken van dit ongelofelijk gave evenement! Zonder hen had dit nooit zo'n succes kunnen worden. 
Dank aan iedereen die, in welke vorm dan ook, geholpen heeft om dit neer te kunnen zetten! 
img-20240317-wa0011.jpg

N(J)K in beeld

Ben jij ook zo benieuwd naar de actiefoto's en de live beelden? Bekijk dan snel de livestream en de foto's van het N(J)K op zondag 17 maart bij Skipiste Nieuwgeien

Media

img-1093.jpg

Kampioenen

Wat een topprestaties van alle alpineskiërs. Atleten bedankt voor jullie deelname, fanatisme en sportieve inzet! Zonder deelnemers geen NK! En uiteraard gefeliciteerd aan alle winnaars! Weten wie er gewonnen heeft?

Bekijk de resultaten

nk-overall.jpg

Sponsors

Zonder de steun van onze sponsors hadden we dit evenement niet kunnen organiseren. Nogmaals hartelijk dank voor jullie waardevolle bijdrage!

Bekijk onze sponsors

logo-s-website-nk.png

Het Nederlands Kampioenschappen Alpineskiën Baan 2024 wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging

2020-nskiv-basis-logo-1-.png