NK baan 2024

Zondag 17 maart 2024

Zondag 17 maart 2024

Met zoveel skiwedstrijden op de borstelbanen in Nederland, mag een N(J)K alpineskiën op de baan natuurlijk niet ontbreken. De beste skiërs uit Nederland strijden bij Skipiste Nieuwegein om de felbegeerde titels Nederlands kampioen(e) en Nederlands jeugdkampioen(e). 

Maar dat is niet alles! Dit jaar viert Skipiste Nieuwegein haar 30-jarige jubileum. Daarom is er het hele weekend feest "WINTERFESTIVAL BIJ DE PISTE". Geniet van leuke activiteiten, swingende muziek en winterse hapjes. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog gratis deelnemen aan extra activiteiten zoals klimmen, schaatsen, curling en biatlon. Kom gezellig langs en laat je winterhart sneller kloppen!

Locatie

Zondag 17 maart 2024 is Skipiste Nieuwegein de locatie voor het NK alpineskiën baan. Met meer dan 250 deelnemers is dit de grootste en belangrijkste wedstrijd van het seizoen en een onvergetelijk sportief evenement.

Nedereindseweg 501a - 3435PM Utrecht

Inschrijven NK Baan 2024

Het inschrijfgeld bedraagt € 22,- per skiër.
Alle leden van de Nederlandse Ski Vereniging die beschikken over een nationale licentie alpineskiën kunnen meedoen.

Meer info en inschrijven

britt-van-winsen-nk-645x350.jpg

Programma

Op zondag 17 maart zijn de wedstrijden van het N(J)K. 's Ochtends beginnen de SnowStars, daarna volgt het NJK en aan het eind van de middag start het NK. 

Bekijk het programma

20211009-192017.jpg
img890-3.jpg

Winterfestival Bij de Piste

Geniet van swingende muziek, winterse lekkernijen en leuke gratis activiteiten,zoals klimmen, schaatsen, curling en biatlon. Kom gezellig langs!

Lees meer

 

logo-s-website-nk.png

Sponsors

We zijn gestart met de voorbereidingen van deze mooie wedstrijd. Inmiddels heeft een aantal sponsors zich aan dit evenement verbonden.

Bekijk onze sponsors

Het Nederlands Kampioenschappen Alpineskiën Baan 2024 wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging

2020-nskiv-basis-logo-1-.png