Skipiste nieuws & agenda

dsc980-1.jpg

Start skiseizoen

Vanaf maandag 11 september zijn de 1e cursussen gestart! Wil je ook nog meedoen? Er zijn nog plekken beschikbaar om in te stromen, dus geef je snel op.

Lees meer
dsc-0332.jpg

Winnaar wintersportreis

Onder iedereen die zich voor 10 september 17:00 uur heeft opgegeven voor een cursus van 12 of 24 lessen hebben wij mooie prijzen verloot.

Lees meer
dsc-0923.jpg

6 x 2 uur beginnerscursus

Vanaf 30 oktober starten onze 6 weekse spoedcursussen weer. Skiles of snowboardles voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar, zonder enige ervaring.

Lees meer
dsc-0305.jpg

Herfstplezier

Speciaal voor kinderen zonder ervaring hebben een beginnerscursus in de herfstvakantie. Voor ervaren skiërs en snowboarders is er van maandag t/m vrijdag 50% korting op het vrijski tarief.

Lees meer
aanbiedingen_skishop.jpg

Sale in de skishop

Wij starten weer met ons seizoen. U kunt gebruik maken van interessante aanbiedingen in de winkel.

Lees meer
fijne-zomer-2017.jpg

Actuele openingstijden

Vanaf 11 september beginnen de lessen weer en gaan onze reguliere openingstijden in.

Lees meer
buffet.jpg

Ski uitje voor uw bedrijf

Heeft u nog een leuk en sportief uitje met uw bedrijf te vieren? Denk eens aan Skipiste Nieuwegein. Bijvoorbeeld skiën, BBQ, drankjes en diner.

Lees meer

Kun je ook niet wachten op het nieuwe winterseizoen?

Geef je snel op!

Wij verzorgen ski- en snowboardlessen voor volwassenen en kinderen op alle niveaus.
Van mensen zonder enkele ervaring tot vergevorderde freestylers of slalommers.

Bekijk het cursusaanbod

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc055-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! Een terras aan het water, een serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

header-winkel-3.jpg