Skipiste nieuws & agenda

dsc-0430.jpg

Vacature skishop

Voor het nieuwe seizoen (september 2017 - maart 2018) zijn wij op zoek naar enthousiast en gepassioneerd winkelpersoneel. Kom jij ons team versterken?

Lees meer
dsc-0768.jpg

Aanmelden 2017-2018

Heeft u ook zo'n zin in het nieuwe skiseizoen? Meld je nu alvast aan voor een cursus skiën of snowboarden en maak kans op een wintersportreis.

Lees meer
lerarenfoto2016-2017-2.jpg

Vacature skischool

Wij zoeken sportieve, gemotiveerde en gepassioneerde ski- en snowboardleraren! Kom jij ons team versterken?

Lees meer
dsc-0415.jpg

Open Dagen

Zondag 3, zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 van 11.00 uur tot 17.00 uur. Kom voor proeflessen skiën en snowboarden. Voor alle leeftijden en niveaus.

Lees meer
fijne-zomer-2017.jpg

Actuele openingstijden

Van 9 juli t/m 25 augustus zijn wij gesloten. In de zomervakantie werken wij aan het onderhoud van onze banen. Heeft u in de tussentijd vragen? Stuur ons even een mailtje.

Lees meer

Kun je ook niet wachten op het nieuwe winterseizoen?

Geef je snel op!

Wij verzorgen ski- en snowboardlessen voor volwassenen en kinderen op alle niveaus.
Van mensen zonder enkele ervaring tot vergevorderde freestylers of slalommers.

Bekijk het cursusaanbod

Skischool

Op onze pistes hebben allerlei mensen les: van kinderen vanaf 3,5 jaar tot fanaten die hun slalom willen bijslijpen. U kunt een reeks van 24 lessen volgen maar ook intensieve lesblokken tijdens bijvoorbeeld de herfstvakantie.

Naar de skischool

dsc055-1.jpg

Horeca

Lekker nagloeien van uw eigen sportieve prestatie met een hapje of drankje. Voor ieder wat wils, dus neem familie en vrienden mee! Een terras aan het water, een serre met open haard en uitzicht op de pistes. Een relaxte après-ski sfeer.

Naar horeca

header-horeca.jpg

Winkel

Het hele seizoen door hebben we leuke acties in onze skiwinkel. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en een leuke collectie. We hebben een grote kinderafdeling. Wij waxen en slijpen er ook uw ski's en snowboards.

Naar de winkel

header-winkel-3.jpg