620-vacature-snowboardleraar-1.jpg

Werken bij...

Wil jij werken in een professioneel en gezellig team? Heb jij passie voor de wintersport of horeca? Misschien is één van de functies bij de onze skischool, horeca of winkel iets voor jou! 

Professionele skischool

Voor wie op zoek is naar de echte Oostenrijkse wintersportsfeer in eigen land, is bij Skipiste Nieuwegein aan het goede adres. Al meer dan 25 jaar staat Skipiste Nieuwegein bekend als professionele ski- en snowboardschool, waar plezier, persoonlijke aandacht en veiligheid voorop staan. Bijna het hele jaar door kunnen wintersporters bij de borstelbaan terecht voor lessen of vrijskiën. Het aanbod is zeer uitgebreid: privélessen, groepslessen of een spoedcursus, voor kinderen (vanaf 3,5 jaar) en volwassenen op elk niveau. Ook freestyle en slalomtraining behoren tot de mogelijkheden. De skischool heeft dan ook niet voor niets meer dan veertig gediplomeerde en enthousiaste ski- en snowboardleraren in dienst.

Sfeervolle en gezellige horeca

Vaste klanten roemen vooral ook de goede (wintersport)sfeer. Niet alleen het uitgebreide aanbod van de skischool zorgt ervoor dat bezoekers jaarlijks weer hun weg naar Skipiste Nieuwegein weten te vinden, ook voor een lekker kopje koffie, een stevige lunch of een sfeervol hapje eten kan men bij de piste terecht. Bij koud weer kan men knus genieten van een warme chocomel en huisgemaakte appeltaart bij de openhaard. En ook wanneer de zon schijnt, is het goed toeven op het terras van het gezellige restaurant. Voor de kinderen is er een mooie, nieuwe speeltuin en een springkussen. De horecagelegenheid van Skipiste Nieuwegein wordt ook verhuurd als locatie voor bijvoorbeeld (après-ski-)feesten of sportieve bedrijfsuitjes.

Service in de shop

Gemak dient de mens; ook voor wintersportmateriaal, kleding en accessoires kan de men terecht bij Skipiste Nieuwegein. De winkel heeft een uitgebreide kinderafdeling en het hele jaar door interessante kortingen en acties. Het personeel voorziet de wintersporter van deskundig advies voor de aankoop van alle wintersportbenodigdheden. Dankzij de professionele steenslijp- en waxmachine gaan bezoekers met goed onderhouden materiaal de piste op. 

  • Op dit moment geen vacature beschikbaar. Interesse om in onze winkel te werken? Een open sollicitatie is altijd mogelijk!


Voel jij je aangesproken door één van deze vacatures?

Ben jij de enthousiaste collega die ons team wil komen versterken? Mail dan je sollicitatie/motivatie met CV naar info@skipistenieuwegein.nl. Voor meer informatie: mail of bel (030) 6884464 en vraag naar Viviane of Mark. 

Staat jouw vacature er niet bij, maar zie jij jezelf wel als ski- of snowboardleraar/lerares, afsteller, receptioniste, serveerster, kok of skishopmedewerker? Skipiste Nieuwegein staat altijd open voor sportieve, gemotiveerde en gepassioneerde collega's. Dus een open sollicitatie mailen, kan altijd.

Meer nieuws

sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. Wist u dat...

Lees meer
bbq-wk-verwennerij-2.jpg

19 juli 3-gangen SUMMER BBQ

Wij verwachten op 19 juli top BBQ weer. Dus kom ook naar onze 3-gangen SUMMER BBQ.

Lees meer