590-skipiste-by-night.jpg

Seizoensafsluiting

Op zaterdag 1 april sluiten wij het winterseizoen feestelijk af met een Vrij Ski Event. 
Deze gezellige seizoensafsluiting is van 17.00 tot 22.00 uur! 

De hele avond kun je vrij skiën of snowboarden met muziek op de pistes, een hapje eten in ons restaurant of dansen en après skiën aan de bar. 

Daarnaast zijn er ook nog andere leuke activiteiten! Je kunt namelijk gratis klimmen op de klimtoren en (bij mooi weer) springen op het springkussen! Ook hebben wij een speciale tube-actie! Kinderen van 6 t/m 17 jaar kunnen een half uur tuben voor €7,-. Je kunt je ter plekke bij de receptie inschrijven voor een tijdsblok. 

Alle skiërs en snowboarders die afgelopen seizoen (2022-2023) een cursus hebben gevolgd kunnen gratis vrijskiën of -boarden.
Voor niet-cursisten zijn de kosten voor de baantoegang € 10,00. Deze prijs is inclusief materiaalhuur (ski's / snowboard en schoenen).
Wij adviseren om ski- of regenkleding te dragen, neem verder handschoenen mee en eventueel een helm.

Wil je gezellig een hapje blijven eten? Dan graag van tevoren alvast reserveren via info@bijdepiste.nl

Let op! Vrijskiën en -snowboarden is alleen toegestaan voor (licht)gevorderden skiërs of snowboarders, die minimaal veilig, zelfstandig een blauwe piste kunnen afdalen en zelfstandig met de sleeplift kunnen.

Meer nieuws

skipi-tuben-insta.jpg

Kinderfeestjes tuben

Wil jij net als Skipi van onze tubebaan af suizen? Reserveer nu voor een kinderfeestje tuben! *Vanaf 7 kinderen en van 6 t/m 14 jaar.
Update! Nieuwe data t/m de zomervakantie zijn toegevoegd!

Lees meer
vacature-horeca.jpg

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Met zicht op het nieuwe seizoen, zijn wij alvast op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk snel de vacatures!

Lees meer