vacature-horeca.jpg

Vacature leidinggevende horeca

Gezocht Leidinggevende Horeca voor Skipiste Nieuwegein. (24-40 uur)

Ben jij of ken jij iemand die gemaakt is voor de horeca, weet van aanpakken, het liefst altijd wat te doen heeft, ervaring heeft in leidinggeven en hier graag in door wil leren?

Aan de Nedereindseplas in Utrecht ligt een van de mooiste en grootste borstelbanen van het land, Skipiste Nieuwegein. Een drukbezochte plek waar onze gasten naast het plezier van skiën en snowboarden ook kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie in de ochtend en hapje en drankje later op de dag. Ook biedt onze locatie de mogelijkheid voor feesten en partijen.

Onze leidinggevende horeca… Is een meewerkend voorman of -vrouw en is verantwoordelijk voor een goed verloop van de dag of avond. Je geeft per dienst leiding aan meerdere (parttime) medewerkersbediening en keuken en zorgt voor optimale samenwerking tussen keuken en bediening. Je houdt de service op een zo hoog mogelijk niveau, zorgt ervoor dat iedereen georganiseerd te werk gaat en bewaakt de ontspannen sfeer in de zaak en onder het personeel.

Deze functie houdt in dat jij samen met jouw team het visitekaartje bent voor onze horeca. Jij zorgt ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en een optimale beleving krijgen. Je taken bestaan voornamelijk uit het aansturen van personeel, het ontvangen van gasten, het opnemen van bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Verder het verzorgen van bestellingen,wegzetten van bestellingen, storingen oplossen, roosters maken etc. Natuurlijk zorg jij er bovenal voor dat onze gasten niets te kort komen, al het personeel dankzij jou optimaal kan werken en er bij ons een gezellige sfeer heerst. Het is van belang dat jij het overzicht kunt behouden en er samen met jouw collega's voor kunt zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Skipiste Nieuwegein kent een hoog- en laagseizoen. Met name de wintermaanden zijn erg druk wat zich ook vertaald in je werktijden en werkuren. De zomermaanden zijn daarentegen rustiger en geeft mogelijkheden te compenseren van uren.

Spreekt het bovenstaande jou aan? Weet jij je goed aan te passen in een jong, divers en gezellig team? Heb jij de uitstraling en spontaniteit om onze gasten de optimale beleving te geven? En ben jij een geboren leider, die zelf niet bang is voor opbouwend kritiek? Dan zijn wij zeker per direct op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

 • Een gezellige werksfeer, met leuke collega's en waarin geen enkele dag hetzelfde is 
 • Goede begeleiding en training om jou een echte aanvoerder te maken
 • Een goed marktconform salaris 
 • Dag en avonddienst mogelijkheden 
 • Een vast rooster (flexibiliteit wordt hierin wel verwacht)

Als aanvoerder ben je in ieder geval?

 • Twee jaar werkzaam geweest in een soortgelijke functie 
 • Een leider die zijn/haar kennis en ervaring maximaal wil omzetten naar succes 
 • Gedreven, enthousiast en gastvrij evenals proactief en assertief 
 • In bezit van Sociale Hygiëne of bereid dit te behalen 
 • Je werkt het best onder druk en houdt van uitdagingen 
 • Gefocust op service, bedienend personeel naar een hoger niveau brengen en omzet 

Als team staan we voor elkaar klaar, hebben we geen 9 tot 5 mentaliteit, hebben we natuurlijk vee plezier in ons werk en lol met elkaar!

Ben jij de enthousiaste, klantvriendelijke persoon die ons team wil komen versterken? Mail dan je sollicitatie/motivatie met CV naar info@skipistenieuwegein.nl

Voor meer informatie: mail of bel 030-6884464 en vraag naar Mark

 

Meer nieuws

13482903-1133331553397430-827778402538720489-o.jpg

Voorinschrijving

Meer persoonlijke aandacht voor uw inschrijving tijdens onze Voorinschrijvingsdagen op zaterdag 31 augustus, zondag 1 september en dinsdag 3 september.

Lees meer
kemen-razinger-212-copyright.jpg

Oktober-actie slijpen en waxen

U kunt weer gebruik maken van onze jaarlijkse oktoberactie: de hele maand oktober ontvangt u 50% korting op het slijpen en waxen van uw ski's en/of snowboards.

Lees meer