tweedehandswintersportbeurs-1.jpg

Tweedehands Wintersportbeurs januari

Op zaterdag 19 en zondag 20 januari is de laatste tweedehands wintersportbeurs van dit seizoen. U kunt in dit weekend bij ons terecht voor tweedehands ski's, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen. Deze zijn uit eigen beheer. U kunt dus geen spullen inbrengen.

Geen interesse in tweedehands? Koop dan nieuwe ski's tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bijvoorbeeld: de Rossignol Pursuit 700 (inclusief binding) van €699,99 voor €499,99. Of ontvang 10% beurskorting op de andere modellen uit onze collectie. 

Tijdens de beursdagen hebben wij ook een speciale helmenactie, waarbij u 30% korting krijgt op verschillende soorten helmen van diverse merken. Bijvoorbeeld de Giro Slingshot kinderhelm van €64,95 voor €45,47 of de Giro Decade helm van €109,95 voor €76,97.

Gaat u de kou en de sneeuw in? Kom dan een muts halen! We hebben een hele berg om uit te zoeken voor maar €10,- per stuk. 

OP = OP, dus zorg dat u op tijd bent.
Wij zijn beide dagen geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Meer nieuws

buffet.jpg

Ski uitje voor uw bedrijf

Heeft u nog een leuk en sportief uitje met uw bedrijf te vieren? Denk eens aan Skipiste Nieuwegein. Bijvoorbeeld skiƫn, BBQ, drankjes en diner.

Lees meer
sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. Wist u dat...

Lees meer