skibeurs.jpg

Wintersportbeurs

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari is de laatste (tweedehands) wintersportbeurs van dit seizoen. U kunt in dit weekend bij ons terecht voor tweedehands ski's, skischoenen en snowboardschoenen. Deze zijn uit eigen beheer. U kunt dus geen spullen inbrengen.

Geen interesse in tweedehands? Koop dan nieuwe ski's tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En ontvang 40% korting op overjarige ski's uit winter 2018-2019. Ook zullen wij een mooie beursaanbieding voor u hebben om ski's en/of skischoenen uit de huidige collectie aan te schaffen. BIj het aanschaffen van nieuwe skischoenen gaan wij uit van het 'skischoen-op-maat' principe, dus kom langs en laat skischoenen aanmeten door één van onze wintersportspecialisten!

Natuurlijk stikt het dit weekend van andere aanbiedingen en interessante prijzen. Dus kom langs en profiteer!

OP = OP, dus zorg dat u op tijd bent.
Wij zijn beide dagen geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Meer nieuws

header-winkel-merken.jpg

Vrijskiƫn tot de krokus

Vrijskiën kan het hele seizoen tijdens onze openingstijden m.u.v. de zondag. Op zondag is het momenteel alleen mogelijk om van 17.00 uur tot 18.00 uur vrij te skiën.

Lees meer
590-skipiste-by-night.jpg

Vrij Ski Avond Januari

Zaterdag 25 januari van 18.00 uur tot 22.00 uur Vrij Ski & Snowboard Avond met DJ! Kom gezellig de hele avond skiën, snowboarden en feesten met vrienden en familie.

Lees meer