skiteam-actief.jpg

Talentenscouting

Vind jij skiën gaaf? Wil je van skiën je sport maken? Vind je het leuk om slalom te skiën? Kom dan naar onze talentenscouting.

Ski je parallel, ben je tussen de 5 en 14 jaar en heb je interesse in competitief skiën en/of wedstrijd skiën? Dan nodigen we je uit voor onze talentenscouting op: Zaterdag 30 maart 2019 van 12:00 tot ongeveer 15:00 uur. Aanmelden is vereist.

Tijdens deze scouting bekijken we je skitechniek, sportiviteit, enthousiasme en de potentie om een goede slalomskiër te worden. Naar aanleiding van de scouting kunnen we je uitnodigen voor clubskiën of  het Skiteam. Dit zal niet zijn op de dag zelf, je ontvangt hiervan later telefonisch of per mail bericht.

Wat is het verschil tussen clubskiën en het Skiteam? Clubskiën betekent dat je twee keer per week techniek en slalomtraining volgt en eventueel de mogelijkheid hebt om door te groeien naar het Skiteam. Het Skiteam is een selectieteam dat bestaat uit kinderen die op nationaal niveau wedstrijden skiën. Tijdens deze dag krijg je ook meer informatie over wat het clubskiën en het Skiteam precies inhouden.

Tijd

Wat:

Waar:

12.00

Afhalen startnummer

Receptie

12.00 - 12:30

Zelf inskiën (opwarmen)

Baan 1

12:30 – 14:30/15:00

Technische test en slalom 
met een kleine pauze tussendoor

Baan 1 en/of 2

14:30/15:00

Afsluiting

Onderaan baan 2

Eindtijd afhankelijk van het aantal deelnemers.

Wij adviseren ski- of regenkleding te dragen. Het dragen van helm en handschoenen is verplicht, deze dien je zelf mee te brengen.

Aanmelden voor de talentenscouting kan per mail of telefonisch. Geef je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres aan ons door en vermeld verder je ski-ervaring.

Voor meer informatie: bel (030) 6884464 of mail info@skipistenieuwegein.nl.
Meer informatie over ons Skiteam: www.skiteamnieuwegein.nl

Meer nieuws

img-4391.jpg

Lessen in maart

Na de krokusvakantie starten er nog nieuwe cursussen voor kinderen en volwassenen van alle niveaus. Vanaf maandag 4 maart t/m zondag 31 maart.

Lees meer
header-horeca-kinderfeestjes.jpg

Tuben vanaf 15 maart!

De tubebaan staat er vanaf 15 maart weer! Met een opblaasband de berg af glijden in een speciaal daarvoor gebouwde baan, super gaaf voor een kinderfeestje!

Lees meer