skiteam-actief.jpg

Talentenscouting

Vind jij skiën gaaf? Wil je van skiën je sport maken? Vind je het leuk om slalom te skiën? Kom dan naar onze talentenscouting.

Ski je parallel, ben je tussen de 5 en 14 jaar en heb je interesse in competitief skiën en/of wedstrijd skiën? Dan nodigen we je uit voor onze talentenscouting op:  zondag 15 maart 2020 van 13:10 tot 15:00 uur. Aanmelden is vereist.

Tijdens deze scouting bekijken we je skitechniek, sportiviteit, enthousiasme en de potentie om een goede slalomskiër te worden. Naar aanleiding van de scouting kunnen we je uitnodigen voor clubskiën of het Skiteam. Deze uitslag zal niet zijn op de dag zelf, je ontvangt hiervan later telefonisch of per mail bericht.

Wat is het verschil tussen clubskiën en het Skiteam? Clubskiën betekent dat je twee keer per week techniek en slalomtraining volgt en 4x per jaar een Clubwedstrijd hebt. Het Skiteam is een selectieteam dat bestaat uit kinderen die op nationaal niveau wedstrijden skiën. Tijdens deze dag krijg je ook meer informatie over wat het clubskiën en het Skiteam precies inhouden.

Tijd

Wat:

Waar:

13.10

Afhalen startnummer.

Receptie

13.10 - 13:30

Zelf inskiën (opwarmen).

Baan 1

13:30 – 15:00

Technische test en slalom 
met een kleine pauze tussendoor.

Baan 1 en/of 2

+/- 15:00

Afsluiting. Eindtijd afhankelijk van het aantal deelnemers.

Onderaan baan 2

Wij adviseren ski- of regenkleding te dragen. Het dragen van helm en handschoenen is verplicht, deze dien je zelf mee te brengen.

Aanmelden voor de talentenscouting kan per mail of telefonisch. Geef je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres aan ons door en vermeld verder je ski-ervaring.

Voor meer informatie of aanmelden: bel (030) 6884464 of mail info@skipistenieuwegein.nl.
Meer informatie over ons Skiteam: www.skiteamnieuwegein.nl

Meer nieuws

header-horeca-kinderfeestjes.jpg

14 maart TUBE-baan weer open

Vanaf 14 maart is het weer mogelijk om tubefeestjes te reserveren! Een stoer kinderfeestje! Dit kan voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Lees meer
dsc-0595.jpg

Extra proeflessen maart

Wilt u kennismaken met skiën of snowboarden? Neem dan een proefles!

Lees meer