dsc-0923.jpg

start zomercursus

Als de maatregelen het toelaten, starten wij vanaf 2 juni weer met het geven van ski- en snowboardlessen, zij het in een aangepaste vorm.

Helaas laten de huidige beperkingen, geldende tot 1 juni, het nog niet toe om eerder te beginnen. Dit geeft ons nog te veel belemmering in een goede bedrijfsvoering. Daarom hebben wij besloten te starten vanaf het moment dat mensen weer (op reservering) naar binnen mogen, terrassen weer op mogen en wij dus weer ouders/verzorgers toe kunnen laten op ons terrein. Wij zullen zorgen dat wij er weer helemaal klaar voor zijn en kijken er naar uit om u weer te mogen ontvangen!

Vanaf heden is het dan ook weer mogelijk om u aan te melden voor een zomercursus. 

Vanaf dinsdag 2 juni t/m zondag 12 juli bieden wij een voordelige 6 weekse cursus aan voor volwassenen en kinderen van alle niveaus. Elke week 50 minuten les op een vaste dag en een vaste tijd. Lessen worden gestart op basis van animo, leeftijd en niveau. Voor kinderen wordt er les gegeven op zondag. Voor volwassenen zijn de lessen op dinsdagavond en woensdagavond. Natuurlijk allemaal volgens de richtlijnen van de gemeente. 
De kosten zijn €93 voor een cursus van 6 lessen. Materiaalhuur: schoenen €10,50 / ski's €15 / snowboard €19.

U kunt zich telefonisch of via de website aanmelden voor een cursus.

Had u zich reeds bij ons aangemeld voor de zomercursus van 8x1 uur? Of zouden wij nog contact met u opnemen, omdat u in maart een cursus van 4x1 of 4x2 uur volgde die vanwege de corona-crisis vroegtijdig is afgekapt? Dan zullen wij één dezer dagen telefonisch contact met u opnemen. 

Meer nieuws

img-20200315-wa0000.jpg

MAATREGELEN CORONAVIRUS

Actuele informatie m.b.t. de corona maatregelen bij Skipiste Nieuwegein.

Lees meer
terras-overzicht.jpeg

Terras weer open vanaf 1 juni 12.00uur

Na hard werken aan ons terras mogen we eindelijk open. 

Lees meer