foto-mark-s2.jpg

Nieuwe eigenaar Skipiste Nieuwegein

Skipiste Nieuwegein wisselt van eigenaar.

Skipiste Nieuwegein heeft sinds eind september een nieuwe eigenaar. Na bijna 25 jaar heeft de oprichter van Skipiste Nieuwegein Mark van der Swaluw het skibedrijf verkocht aan Mark Snoeren. "Met Mark Snoeren (43) krijgt Skipiste Nieuwegein een eigenaar met veel passie voor de skisport en daarnaast zie ik zijn ondernemersmentaliteit maar ook de gezelligheid en gastvrijheid. Dit is wat Skipiste Nieuwegein nodig heeft.".

Mark Snoeren is geen onbekende in Nieuwegein en omstreken. Hij is al ruim 8 jaar actief in de Nieuwegeinse politiek voor de VVD. Na 25 jaar loondienst maakt hij deze bijzondere carrière switch. "Soms zijn er kansen in je leven die je simpelweg moet pakken. Dit is er zo een. Al jaren droom ik om zelf eigenaar te zijn van een sportbedrijf. En wat is dan mooier dan dit te kunnen doen in een sport die je passie heeft.

Skipiste Nieuwegein, gelegen aan de Nedereindse plas te Utrecht, is in 1994 opgericht en heeft zich doorontwikkeld tot een volwaardig sportbedrijf waar in de winterperiode al vele kinderen de eerste keer op de ski's stonden ter voorbereiding van de wintersport. Voorlopig zal er nog weinig veranderen. "Het seizoen is in volle omvang bezig. Nu grote veranderingen doorvoeren kan er voorzorgen dat we klanten niet de gewenste skibeleving kunnen geven. En een echte skibeleving is toch waar Skipiste Nieuwegein voor staat.", aldus Mark Snoeren

In de toekomst worden veranderingen zeker niet uitgesloten. "De omgeving van de Nedereindse Plas is prachtig en biedt veel mogelijkheden om te recreëren en te sporten zowel in de winter als in de zomer. Daar wil ik op inspringen. Naast het tuben zullen andere activiteiten in de zomer worden ontwikkeld welke passen in het verlengde van winter- en bergsport."

Meer nieuws

vacature-horeca.jpg

Vacature aanvoerder horeca

Ben jij iemand die gemaakt is voor de horeca, weet van aanpakken, het liefst altijd wat te doen heeft, ervaring heeft in leidinggeven en hier graag in door wil leren? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Lees meer
fijne-zomer-2017.jpg

Actuele openingstijden

Vanaf 29 maart t/m 29 april is de skibaan gesloten. Vanaf maandag 30 april zijn wij weer geopend voor ski- en snowboardles. Een kinderfeestje tuben? Dat kan nu al!

Lees meer