header-horeca-kinderfeestjes.jpg

Tuben met je kinderfeestje

Van 4 augustus tot en met 23 augustus zijn we even met vakantie. Maar vanaf 24 augustus is het weer mogelijk om tubefeestjes te reserveren! Met een opblaasband de berg af glijden in een speciaal daarvoor gebouwde baan. Dit kan voor kinderen vanaf 6 jaar.

Super gaaf voor een kinderfeestje! De kinderen gaan dan 1 uur tuben onder begeleiding van een tube-instructeur. Daarna een frietje met een snack en limonade voor € 17,50 per kind (minimaal 7 kinderen).

De tubebaan is nog open van 24 augustus tot aan de herfstvakantie. 
Nog verschillende woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen mogelijk, datum en tijden in overleg. Bel snel om een plekje te reserveren!

Voor meer informatie of reserveren bel 030 688 44 64 of mail naar info@skipistenieuwegein.nl.

Lees meer over onze kinderfeestjes

Meer nieuws

590-skipiste-by-night.jpg

Vrij Ski Avond Oktober

Zaterdag 26 oktober van 18.00 tot 22.00 uur vrjskien en aansluitend apres skien tot in de late uurtjes! De hele avond vrij skiën of snowboarden met muziek op de piste, een hapje eten in de serre of dansen en après-skiën aan de bar.

Lees meer
dsc-0980.jpg

Leer nog skiën voor de kerst!

Leer nog skiën voor de kerst en ga goed voorbereid op wintersport! Vanaf zondag 27 oktober t/m 15 december bieden wij nog een 8 weekse cursus voor beginners tussen 3,5 en 6 jaar.

Lees meer