5wqx439qf7wqpka4l3u5tph6.jpg

30 jaar Skipiste Nieuwegein!

Hoera, wij bestaan 30 jaar! Vier jij ons jubileum met ons mee?
Ons jubileum laten wij natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan, maar zullen wij vieren met een aantal leuke evenementen!
Hieronder lees je meer over de jubileumactiviteiten komend seizoen.

JUBILEUMWEEKEND - VR. 26, ZA. 27 & ZO. 28 JAN. 2024

Een feestelijk weekend met leuke acties in de winkel, zoals een speciale koopavond op vrijdagavond, een groot jubileumfeest met ski-demo op zaterdagavond en het hele weekend specials in de horeca! 

WINTERFESTIVAL BIJ DE PISTE - ZA. 16 & ZO. 17 MAART 2024

Afsluiting jubileumseizoen & Nederlands Kampioenschappen Alpineskiën Baan 2024

Op zaterdag 16 maart sluiten wij feestelijk ons jubileumseizoen af met wintere activiteiten, zoals schaatsen en klimmen! Op zondag 17 maart organiseren wij samen met de NSkiV het N(J)K Alpineskiën Baan. De hele dag zal onze baan het decor zijn van de Nederlandse Kampioenschappen. De beeste skiërs van Nederland strijden om het Nederlands Kampioenschap! Naast het N(J)K organiseren wij leuke side-events. 

Meer gedetailleerde informatie over de evenementen volgt gedurende het seizoen. Houdt onze website hierover in de gaten. 

Meer nieuws

img-4229.jpg

6x2 uur Spoedcursus

Wil jij nog leren skiën of snowboarden voor de krokus? Vanaf 30 oktober starten onze 6-weekse spoedcursussen voor beginners, zonder enige ervaring. Meld je nu aan voor de 6x2 uur Spoedcursus!

Lees meer
img-4372.jpg

Kerstvakantiecursus

In de kerstvakantie skiën of snowboarden? Dat kan met deze 3x 2 uur cursus. In 3 dagen leren de kinderen spelenderwijs skiën of snowboarden of kunnen ze hun techniek verbeteren!

Lees meer