howtopow2019-4.jpg

HowToPow

Op 26 oktober 2019 vindt de tweede editie van HowToPow plaats. Kom jij stabiel een zwarte piste af en wil je graag eens offpiste? Of heb je al behoorlijk wat freeride- of toerski ervaring maar kun je nog wel wat meer kennis over veiligheid gebruiken? Houd je daarnaast ook nog eens van gezelligheid, barbecue en bier en wil je kans maken op een paar gratis prijzen? Dan is deze dag iets voor jou! 

How to Pow is een nieuw evenement waarbij alles wat met off piste skiën, freeriden en toerskiën te maken heeft aan bod komt! Tijdens verschillende clinics, workshops en lezingen leer, beleef of beoefen je jouw offpiste skills. Doe mee aan een clinic Spitzekehren, Off Piste Techniek en Pieper Zoeken of laat je airbag ploffen! Kennis doe je op bij de lezingen over Pow safety, Pow Pictures, Weermodel 2.0 en en de lezingen over mooie toerski en freeride bestemmingen.

Aan het einde van de dag kun je met bier en barbecue bij de après Pow nagenieten met de Pow movie!

Wil je in de avond nog skiën/snowboarden of feesten dat kan tijdens onze Vrij Ski Avond!

HowToPow is een samenwerking met Jelle Staleman, Mountain Network, WePowder, MK Skiservice, Snow Safety Center, Boris Textor, Poederbaas, Studio Nelson en La Sportiva.

How to Pow is gratis voor iedereen! 

Lees meer, bekijk het programma en geef je op: www.howtopow.nl 

Meer nieuws

vacature-horeca.jpg

Vacature leidinggevende horeca

Ben jij iemand die gemaakt is voor de horeca, weet van aanpakken, het liefst altijd wat te doen heeft, ervaring heeft in leidinggeven en hier graag in door wil leren? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Lees meer
dsc-0305.jpg

Herfstplezier

Speciaal voor kinderen zonder ervaring hebben een beginnerscursus in de herfstvakantie. Voor ervaren skiërs en snowboarders is er 50% korting op het vrijski tarief.

Lees meer