img-20200315-wa0000.jpg

MAATREGELEN CORONAVIRUS

*UPDATE* 1-6-2020:
Vanaf 1 juni zijn wij weer open!


Volg altijd de basisregels van het RIVM en de aanwijzingen van ons personeel.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten voor een skiles of gezellig voor een drankje op het nieuwe terras!
Stay Happski and Healthy! Tot gauw!

 

*UPDATE* 6-5-2020:
Als de maatregelen het toelaten, gaan wij weer van start:
Vanaf 1 juni is het terras van Skipsite Nieuwegein weer geopend
Vanaf 2 juni starten wij weer met het geven van ski- en snowboardlessen.
Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om je kinderfeestjes tuben te reserveren.

*UPDATE* 28-4-2020:
Kinderen mogen weer buiten gaan sporten. Leden van Skiteam Nieuwegein (wedstrijdskiërs) kunnen vanaf dinsdag 12 mei weer gaan trainen.
Hierbij zullen de regels in het protocol van het NOC*NSF strikt gevolgd worden. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan.

Verder blijft Skipist Nieuwegein tenminste t/m 20 mei gesloten met skischool, horeca en winkel en zijn kinderfeestjes nog niet mogelijk. 

*UPDATE* 20-4-2020:
Skipiste Nieuwegein blijft vooralsnog gesloten t/m 20 mei.
Maatregelen, genoemd in de vorige update blijven van kracht.

*UPDATE* 31-3-2020:
Skipiste Nieuwegein gesloten t/m 28 april.

 • Meivakantiecursus op 28, 29 en 30 april.
  Deze cursus komt te vervallen.
 • Zomerlessen / zomertraining / privélessen.
  Wij zullen starten met het plannen van de zomerlessen, zodra de omstandigheden het toelaten. Uiteraard krijgt u bericht van ons als er meer bekend is over de mogelijkheden in de zomerperiode. 
 • Kinderfeestjes. 
  Afgelaste kinderfeestjes zullen wij in overleg verplaatsen. Zodra de omstandigheden het toelaten, nemen wij contact op om een nieuwe datum te plannen indien gewenst.
  Kinderfeestjes na 1 juni kunnen wij onder voorbehoud inplannen. Meer informatie over de mogelijkheden of reserveren? Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.  
 • Arrangementen / feesten.
  Afgelaste feestjes zullen wij in overleg verplaatsen. Heeft u vragen over arrangementen of wilt u weten of een datum in de toekomst vrij is voor het vieren van uw feest? Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.  
 • Eerder genoemde maatregelen (zie onder) zijn verlengd t/m 28 april.

Wij vinden het ontzettend jammer dat we u op dit moment niet van dienst kunnen zijn. In afwachting van de maatregelen van de overheid, houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Ondertussen proberen wij er alles aan te doen om straks weer zo goed mogelijk voor u klaar te kunnen staan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij zij op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 16:00 uur telefonisch bereikbaar op 030-6884464 of stuur een mail naar info@skipistenieuwegein.nl.

 

*UPDATE* 15-3-2020:

Beste klanten, collega's en vrienden,

Zoals niemand ontgaan zal zijn, heeft de overheid zojuist besloten alle scholen, horeca en sportscholen te sluiten. Hoewel wij dit uiteraard begrijpen en de noodzaak ervan inzien, komt dit als een harde klap. De komende dagen zullen wij kijken wat dit betekent voor Skipiste Nieuwegein. Vooralsnog vervallen alle lessen en is de horeca dicht tot 6 april. Wij zullen onze cursisten, klanten en personeel zo spoedig mogelijk persoonlijk (per mail of telefonisch) informeren over reeds geplande lessen, activiteiten en werkzaamheden. Wij vragen hierbij om uw geduld en uw begrip, zodat wij dit zo goed mogelijk kunnen doen. 

Dit alles betekent dat het winterseizoen bij Skipiste Nieuwegein ten einde is gekomen. Wij willen iedereen enorm bedanken voor de inzet en gezelligheid gedurende dit seizoen en hopen jullie snel, bij de start van het zomerseizoen op 10 mei, weer te zien. 

Let goed op jezelf en op elkaar! Stay happski and healthy!

Op basis van deze maatregelen zijn vooralsnog de volgende activiteiten gecanceld:

 • 4x1 uur na de krokus cursus vanaf 16 maart 2020.
  De laatste lessen van 16 t/m 29  maart zijn komen te vervallen. Wij zullen deze gemiste lesuren inhalen op een later moment. Zodra wij zicht hebben op wanneer wij weer open kunnen, nemen we contact op over de lesmogelijkheden.
 • 4x2 uur nade krokus cursus vanaf 16 maart 2020.
  De laatste lessen van 16 t/m 29  maart zijn komen te vervallen. Wij zullen deze gemiste lesuren inhalen op een later moment. Zodra wij zicht hebben op wanneer wij weer open kunnen, nemen we contact op over de lesmogelijkheden.
 • 24 lessen, clubskiën en combikaart vanaf 16 maart 2020. 
  De laatste lessen van 16 t/m 29  maart zijn komen te vervallen. Wij compenseren deze gemiste lessen middels vrijskiën tijdens het zomerseizoen 2020 of het nieuwe winterseizoen september 2020 t/m maart 2021. Voor die cursisten die bij de 24 lessen ook Clubskiën of een Combikaart hebben afgenomen, zullen wij op een later moment bekijken wat wij nog kunnen betekenen en nemen hierover contact met u op.
 • Alle privélessen en het schoolskiën van 16 maart t/m 6 april 2020.
  Zodra de omstandigheden het toelaten, nemen wij contact met u op om een nieuwe datum te plannen indien gewenst. 
 • Finale clubwedstrijd 27 maart 2020. 
  Wij hopen de clubwedstrijd op een ander moment alsnog te kunnen laten plaatsvinden, zodra de omstandigheden het toelaten. Uiteraard krijgt u bericht van ons als er meer bekend is. Mocht dit voor de zomervakantie niet meer lukken, dan komt dit evenement te vervallen.
 • Proeflessen op 28 maart 2020.
  Wij zijn voornemens om de proeflessen op een later moment alsnog in te plannen, zodra de omstandigheden het toelaten. Uiteraard krijgt u bericht van ons als er meer bekend is.
 • Vrij Ski Avond op 28 maart 2020. 
  Evenement komt te vervallen
 • Alle kinderfeestjes en arrangementen van 16 maart t/m 6 april 2020.
  Zodra de omstandigheden het toelaten, nemen wij contact met u op om een nieuwe datum te plannen indien gewenst. 

 

*UPDATE* 12-3-2020:

Als Skipiste Nieuwegein willen wij proberen zoveel als mogelijk en passend binnen de adviezen van het RIVM onze activiteiten door te laten gaan. Immers is het, zeker in deze tijden, belangrijk niet heel Nederland stil te leggen, maar wel te voorkomen dat corona nog meer vat krijgt. 

De maatregelen van het RIVM welke effect hebben bij Skipiste Nieuwegein zijn:

 • Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.
 • Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
 • Mensen in heel Nederland wordt opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden.
 • Voor kwetsbare personen geldt: (ouderen en personen met verminderde weerstand) vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. In het algemeen wordt mensen dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken.
 • Scholen in het primair -, voortgezet - en middelbaar beroepsonderwijs en kinderopvang blijven gewoon open: er zijn daar weinig besmettingen en die omgeving is minder internationaal. Kinderen en jongeren vormen bovendien niet de groep met de hoogste risico’s. Bovendien zouden de maatschappelijke gevolgen van het sluiten van deze scholen groot zijn en draagt sluiten weinig bij aan het beperken van de verspreiding. Kinderen die verkouden zijn, moeten thuis blijven.

Op basis van deze maatregelen zijn voor Skipiste Nieuwegein de volgende maatregelen ingevoerd. 

 • We volgen de adviezen van het RIVM m.b.t. begroeting. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/03/12/poster-wat-moet-je-doen-coronavirus . Uiteraard verwelkomen we u nog steeds met een glimlach.  
 • De lessen gaan door. Op basis van het aantal cursisten die we momenteel hebben, blijven we gedurende de dag onder het aantal van 100.
 • Talentenscouting 15 maart en proeflessen op 28 maart gaan vooralsnog door. Ook hier geldt, ook in combinatie met de groepslessen, dat we onder 100 mensen blijven.
  We verzoeken u om niet met meer mensen dan noodzakelijk naar bovengenoemde evenementen te komen. 
 • Kinderfeestjes kunnen gewoon doorgaan.
 • Feesten en partijen zullen in overleg met de organisator wel of niet doorgaan.
 • De vrij-ski-avond van 28 maart 2020 komt te vervallen.
 • Trainingen van het wedstrijdteam gaan aangepast door.
 • Laatste clubwedstrijd wordt uitgesteld tot een nader te bepalen moment.

Met deze maatregelen willen we zorgen dat iedereen veilig en met plezier bij ons kan verblijven en genieten. 

postercoronavirusinnederland-watmoetudoen-1-724x1024.jpg

Meer nieuws

skipi-social-distance-edit.jpg

Knuffel van Skipi

Volgt u ons al op Instagram of Facebook? Dan had u dit misschien al gezien, het berichtje van onze knuffelbare vriend Skipi.

Lees meer
sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. Wist u dat...

Lees meer