presentatie2-website.jpg

code rood: 7/2 gesloten

Naar aanleiding van het weeralarm dat de KNMI heeft afgegeven, zijn wij op zondag 7 februari 2021 gesloten.

Normaliter blijven wij bij winterse omstandigheden altijd open. Juist bij sneeuw is het extra leuk om te skiën of te snowboarden! 
Wij maken echter altijd een weloverwogen afweging. De veiligheid staat voorop bij het betreden van de baan. Door de afkondiging van code rood en de combinatie van extreme wind én sneeuw hebben wij besloten de lessen morgen niet door te laten gaan. 

Zouden de kinderen morgen bij ons les hebben? Dan ontvang ontvang je van ons een mail met het alternatief voor de afgelaste les. 
Had je gereserveerd voor privéles? Dan nemen we telefonisch contact met je op.

Wilt u graag in de echte sneeuw skiën? Hou u komende dagen onze website in de gaten. Tijdens onze openingstijden kunt u komen vrijskiën. Als er geen code rood is, zijn wij gewoon open maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 14:00 en 19:30 uur. Graag wel even reserveren van te voren.

Meer nieuws

dsc-0980.jpg

Voorjaarsvakantiecursus

In de voorjaarsvakantie wintersporten in eigen land? Dat kan met deze  voorjaarsvakantiecursus. In 3 dagen leren de kinderen spelenderwijs skiën of snowboarden of hun techniek verbeteren!

Helaas is deze cursus vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. Mochten er nog extra mogelijkheden komen, dan zullen wij de inschrijving heropenen.

Lees meer
20191204-130152.jpg

Vrijskiën februari

Lekker buiten sporten! Kun jij veilig zelfstandig skiën? Dan is het mogelijk om te komen vrijskiën. Wel even reserveren van te voren.

Lees meer