20190611-192031.jpg

Club Skiën

Ben je een gevorderde skiër en heb je interesse in slalom ? Wil je van skiën je sport maken en het hele seizoen serieus trainen op hoog niveau?  Dan is dit iets voor jou! Speciaal voor alle fanatieke kinderen bieden we vanaf dit seizoen Clubskiën. Dit is een een combinatie van techniek en slalomles.
Behalve dat het ontzettend leuk en gezellig is om in een sportieve, gemoedelijke sfeer samen met andere fanatieke kinderen je grootste hobby uit te oefenen, zul je enorme sprongen kunnen maken en daarmee je skitechniek  sneller dan gemiddeld verbeteren.

Wanneer is Clubskiën iets voor jou?

 • Je vindt skiën onwijs leuk en je wilt van skiën je vaste hobby of sport maken. 
 • Je bent een gevorderde skiër (je skiet actief (veel beweging), je skiet parallel en je komt goed op je kanten).
 • Je bent gemotiveerd en wilt jezelf graag continu verbeteren.
 • Je bent bereid 2x in de week te trainen. 
 • Je bent geinteresseerd in slalom en houdt van wedstrijdjes.

Wat houdt Clubskiën in?

 • 2x in de week 50 minuten les
 • Dit geldt voor een heel seizoen (+/- 24 weken) van 16 september 2019 t/m 29 maart 2020.
 • Combinatie van techniek en slalom.
 • 4x per jaar een clubwedstrijd
 • Gratis onbeperkt vrijskiën  (op de daarvoor aangewezen dagen en tijden, inclusief Vrij Ski Avonden).
 • Extra voordeel in de winkel van Skipiste Nieuwegein op hardware en kleding.
 • Mogelijke doorgroei naar het wedstrijdteam.

Kosten zijn € 649,50 voor het volledige seizoen.

Dagen en tijden zijn net als bij een reguliere cursus afhankelijk van animo. Waarschijnlijk zullen deze lessen plaatsvinden op zaterdagmiddag, zondagmiddag of vrijdagavond. Andere dagen/tijden zijn afhankelijk van animo. Geef zelf uw voorkeursdagen op bij het aanmelden.

Clubskiën geldt een minimale leeftijd van 7 jaar en een minimaal skiniveau. Of het je skiniveau goed genoeg is voor toelating wordt bepaald door de skischool. Voor jongere kinderen of kinderen die nog niet voldoende techniek beheersen, is het in overleg wel mogelijk om 2x in de week je favoriete sport te beoefenen en sneller dan gemiddeld te ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Uiteraard is ook reguliere skiles mogelijk, waarbij je maar 1x in de week skiet. Wij bieden skilessen voor alle niveaus, van beginners tot vergevorderden, zo ook de mogelijkheid tot slalom en freestyle training voor de gevorderde skiër. Ook voor volwassenen is het mogelijk om bijvoorbeeld de slalomdiscipline wekelijks te beoefenen.


Aanmelden voor clubskiën of een reguliere cursus kan direct online
Mocht u nog vragen hebben, neem telefonisch of per mail contact met ons op. 

Meer nieuws

15194397-1262834583780459-3660761671986438028-o.jpg

Actuele openingstijden

We zijn even met vakantie. Maar vanaf 24 augustus gaan we weer open met onze horeca. Ook tubefeestjes reserveren is dan weer mogelijk. De winkel en skibaan zijn tot aan de Voorinschrijvingen gesloten. Kijk hier voor onze actuele openingstijden.

Lees meer
sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. Wist u dat...

Lees meer