Horeca bruiloft versiering

Bijbaantje in de horeca

Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers voor met name zondagen vanaf begin september.

Ben jij of ken jij iemand die gemaakt is voor de horeca, weet van aanpakken, het liefst altijd wat te doen heeft?

Aan de Nedereindse plas in Utrecht ligt een van de mooiste en grootste borstelbanen van het land, Skipiste Nieuwegein. Een drukbezochte plek waar onze gasten naast het plezier van skiën en snowboarden ook kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie in de ochtend en hapje en drankje later op de dag. Ook biedt onze locatie de mogelijkheid voor feesten en partijen.

Functies in zowel bediening als keuken. 

In de keuken ben je samen met een collega verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van simpele gerechten. Je kunt gestructureerd werken en vindt het leuk om te koken.

In de bediening zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en een optimale beleving krijgen. Natuurlijk zorg jij er bovenal voor dat onze gasten niets te kort komen. 

Skipiste Nieuwegein kent een hoog en laagseizoen. Met name de wintermaanden zijn erg druk wat ook zich vertaald in je werktijden en werkuren. De zomermaanden is daarentegen rustiger.

Spreekt het bovenstaande jou aan? Wil je werken in een jong, divers en gezellig team? Heb jij de uitstraling en spontaniteit om onze gasten de optimale beleving te geven?  Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellige werksfeer, met leuke collega’s en waarin geen enkele dag hetzelfde is
  • Goede begeleiding en training om jou een echte top horeca medewerker te maken
  • Een goed marktconform salaris

Als horecamedewerker ben je in ieder geval?

  • Tenminste 16 jaar oud
  • Gedreven, enthousiast en gastvrij
  • Je werkt het best onder druk en houdt van uitdagingen
  • Gefocust op service, bedienend personeel naar een hoger niveau brengen en omzet
  • Woonachtig in Nieuwegein/IJsselstein of omgeving

Als team staan we voor elkaar klaar, hebben we geen 9 tot 5 mentaliteit, hebben we natuurlijk veel plezier in ons werk en lol met elkaar!

Ben jij de enthousiaste, klantvriendelijke persoon die ons team wil komen versterken? Mail dan je sollicitatie/motivatie met CV naar info@skipistenieuwegein.nl

Voor meer informatie: mail of bel 030-6884464 en vraag naar Mark

Meer nieuws

dsc-0923-590.jpg

6 x 2 uur beginnerscursus

Vanaf 4 november starten onze 6 weekse spoedcursussen weer. Skiles of snowboardles voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar, zonder enige ervaring.

Lees meer
howtopow2019-4.jpg

HowToPow

Op 26 oktober 2019 vindt de tweede editie van HowToPow plaats. Hét evenement waarbij alles wat met off piste skiën, freeriden en toerskiën te maken heeft aan bod komt! Volg één van de vele lezingen of doe mee aan een clinic. Geheel gratis!

Lees meer