dsc-0200.jpg

Aanmelden 2021-2022

Hoewel de zomer net begonnen is, zijn de voorbereidingen voor het nieuwe winterseizoen alweer in volle gang! De meeste mensen hebben een jaartje moeten overslaan, maar volgend jaar kunnen we hopelijk allemaal weer naar de besneeuwde bergen afreizen. 

Wil jij je ook alvast optimaal voorbereiden op de wintersport? Vanaf 13 september 2021 gaan de ski-en snowboardlessen weer van start.

Online aanmelden

Bekijk de mogelijkheden voor ski- of snowboardlessen in het het cursusoverzicht.
Indeling gaat op basis van uw leeftijd, niveau en animo. Meld je zo vroeg mogelijk aan voor één van onze cursussen in het winterseizoen 2021-2022! Des te beter kunnen wij rekening  houden met je voorkeursdagen en lestijd. 

Informatiedagen

Wil je meer persoonlijke aandacht en uitgebreid advies over de lesmogelijkheden? Kom dan op zondag 29 augustus tussen 11:00 en 16:00 uur of dinsdagavond 31 augustus tussen 19:00 en 21:00 uur naar onze informatiedagen. 

Open dagen

Eerst nog een proefles nemen? Dat kan tijdens onze  Open Dagen op zondag 5, zaterdag 11 en zaterdag 12 september van 11:00 tot 17:00 uur.

Verloting!

Maak kans op mooie prijzen! Boek nu een cursus van 12 of 24 lessen vanaf september en maak kans op mooie prijzen: skicursussen, vrijskikaarten, nieuwe ski's of skischoenen uit onze shop en cadeaubonnen. Op zondag 12 september, aan het einde van de open dag, worden de winnaars bekend gemaakt. 

Meer nieuws

sidas-process-ips-process-14.jpg

Bootfitting

Nieuwe skischoenen nodig? Maak een afspraak en laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. 

Lees meer
dsc-0347.jpg

Special G-skiles

Vanaf komend seizoen verzorgen wij skiles voor kinderen met een verstandelijke beperking (Down/autisme). Onder begeleiding van ervaren ski instructeurs en vrijwilligers leren de kinderen (beter) skiën.

Lees meer