25-jaar.jpg

25 jaar Skipiste

Aankomend seizoen bestaat Skipiste Nieuwegein 25 jaar. Dat is zeker een feestje waard. Al bijna 25 jaar skiplezier in het midden van Nederland. Een borstelbaan of indoor skihal is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland, maar 25 jaar geleden was dat nog niet zo vanzelfsprekend.

Skiën was op dat moment al razend populair. En met de opening van Skipiste Nieuwegein werd het voor veel mensen in Midden- Nederland mogelijk zich dichtbij huis goed voor te bereiden op de wintersport. Het voordeel van de borstelbaan is dat je het gehele jaar door kunt skiën en niet hoeft te wachten tot er sneeuw gevallen is. Nog steeds zorgen onze enthousiaste, gediplomeerde en Nederlandstalige leraren van Skipiste Nieuwegein voor technisch hoogwaardige lessen waar plezier, persoonlijke aandacht en veiligheid voorop staan. Ook het komende seizoen staan zij weer voor u klaar. We bieden verschillende cursussen waar jong en oud zich met veel plezier kan voorbereiden op hun wintersportvakantie.

Zoals gezegd is 25 jaar bestaan zeker een feestje waard en dat willen we graag met jullie vieren. Houd daarom onze website in de gaten voor (feestelijke) activiteiten en mooie aanbiedingen.
We beginnen 25 en 26 augustus al met de voorinschrijvingsdagen.

Meer nieuws

590-skipiste-by-night.jpg

Vrij Ski Avond Oktober

Zaterdag 27 oktober van 18.00 tot 22.00 uur! De hele avond vrij skiën of snowboarden met muziek op de piste, een hapje eten in de serre of dansen en après-skiën aan de bar.

Lees meer
wedstrijdteam-mike.jpg

Skiwedstrijd 6 oktober

Aanstaande zaterdag is er een Nationale Puntenwedstrijd bij Skipiste Nieuwegein. Skiteams uit heel Nederlands strijden tegen elkaar. Komt u ook een kijkje nemen en de skiërs aanmoedigen?

Lees meer