Winkel

Deskundig advies, een grote kinderafdeling en vaak kortingsacties!

Merken

In de winkel verkopen wij wintersportartikelen voor kinderen en voor volwassenen van diverse topmerken.

Kwaliteit en functionaliteit

In de skishop van Skipiste Nieuwegein staan onze wintersportspecialisten klaar voor deskundig advies. Tijdens de wintersport is het belangrijk dat u warm en droog blijft. Anders vergaat u het plezier in de vakantie. Goede kleding is dan een must.

Even belangrijk zijn goed zittende skischoenen en ski's die passen bij uw manier van skiën. En vergeet uw helm niet! Daarom gaan wij in onze winkel voor kwaliteit en functionaliteit en verkopen wij uitsluitend producten van gespecialiseerde wintersportmerken.

sidas-image-winter-landscape4.jpg

Sidas

Nieuwe skischoenen nodig? Laat u in onze skishop adviseren door onze bootfitters. Zij meten de juiste skischoenen bij u aan met behulp van de meetapparaten van Sidas. 

Wist u bijvoorbeeld al dat de meeste problemen met pijn in de voeten tijdens het skiën op te lossen zijn door de juiste maat skischoenen en de juiste zooltjes?

images-low-res-s183-4-.jpg

Goldbergh

Nieuw in de skishop van Skipiste Nieuwegein: luxe skikleding voor dames van Goldbergh Luxury Sports. 

Een modieus merk dat klasse uitstraalt, maar bovenal vernieuwend is.

alpina-helmen-goggles-zonnebrillen.jpg

Alpina

Het Duitse merk Alpina produceert onder andere skihelmen, goggles (skibrillen), zonnebrillen en rugbeschermers. 

Bij Alpina staan functionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel en daarom innoveren zij continu.

giro-1.jpg

Giro

Elan is gevestigd in de Sloveense Alpen. Elan's missie is om de meest technologische ski's te maken met moderne designs en eigenschappen voor alle skiërs van recreatief tot topsporter niveau.

Eén van hun ontwikkelingen is de Amphibio-technologie, welke rocker- en chamber-voordelen combineert.

elan-pklemen-razinger-7957.jpg

Elan

Elan is gevestigd in de Sloveense Alpen. Elan's missie is om de meest technologische ski's te maken met moderne designs en eigenschappen voor alle skiërs van recreatief tot topsporter niveau.

Eén van hun ontwikkelingen is de Amphibio-technologie, welke rocker- en chamber-voordelen combineert.

rossignol-s9c4000-004.jpg

Rossignol

Het Franse topmerk Rossignol is opgericht in 1907. De meer dan 100 jaar ontwikkeling en ervaring maken Rossignol tot wie ze zijn. Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt in ski's en skischoenen voor heren en voor dames.

peak-performance-clothing-apparel.jpg

Peak Performance

Functionele, trendy skikleding en accessoires met een zeer goede pasvorm. De artikelen van het Zweedse Peak Performance passen bij de smaak van de Nederlandse wintersporter.

Leuke bijkomstigheid: zij zijn dit jaar de sponsor van de Freeride World Tour. En om die reden, is er ook leuke merchandise te koop. Ook verkrijgbaar bij Skipiste Nieuwegein.

picture-organic-clothing.jpg

Picture

Het meest bijzondere aan Picture is dat zij zoveel mogelijk gebruik maken van organische en gerecyclede materialen. Ze onderscheiden zich niet alleen door het ontwerpen van unieke creaties, die op de piste meteen opvallen. Maar ze proberen de collecties tegelijkertijd zo milieubewust mogelijk te produceren.

barts-w2017.jpg

Barts

Barts is het stoere, Nederlandse merk dat zowel casual als sportieve accessoires ontwerpt voor kinderen en volwassenen. Niet alleen functioneel, maar ook hip en trendy. Altijd wel iets origineels. Mutsen, sjaals, handschoenen, wanten, skisokken, helmetcovers, helmaclava's, balaclava's, cols... Barts heeft het. En wij dus ook!