AANVRAAG LICENTIE

Voor deelname aan skiwedstrijden en aangepaste skiwedstrijden van het wedstrijdcircuit van de NSkiV op de kunstbaan, in de sneeuwhal of in de Alpen, heb je een wedstrijdlicentie nodig. Een wedstrijdlicentie voor seizoen 2016-2017 kan je aanvragen vanaf geboortejaar 2010 en ouder.


AANVRAAGPROCEDURE:

Deze licentie kan je online aanvragen via de website van de Nederlandse Ski Vereniging. Een van de voorwaarden om een licentie aan te vragen is, dat men lid moet zijn van de Nederlandse Ski Vereniging

Let op! Je moet de wedstrijdlicentie minimaal 10 dagen voorafgaand aan de eerste wedstrijd waaraan je wilt meedoen hebben aangevraagd.


KOSTEN SEIZOEN 2016-2017:

Bij aanvragen voor 1 oktober 2016 kost een wedstrijdlicentie: €22,50.
Bij aanvragen vanaf 1 oktober 2016 zijn de kosten: €27,50.
Bij aanvragen vanaf 1 april 2017 t/m de rest van het seizoen zijn de kosten: €10,-.


UITKOMEN VOOR SKITEAM NIEUWEGEIN

Als lid van Skiteam Nieuwegein kom je tijdens de wedstrijden uit voor Skiteam Nieuwegein, tijdens de aanvraag van je eerste licentie meld je dat aan het sportsecretariaat. Geef je niets door, dan word je als individueel deelnemer geregistreerd.


GELDIGHEID LICENTIE:

De licentie is geldig voor het wedstrijdseizoen waarin deze is aangevraagd.


CONTACT:

Mocht het aanvragen van een wedstrijdlicentie niet slagen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met het sport secretariaat van de NSkiV: 070-3101148 sportsecretariaat@nederlandseskivereniging.nl

Bekijk hier de bron