tweedehandswintersportbeurs-1.jpg

Tweedehands Wintersportbeurs januari

Op zaterdag 20 en zondag 21 januari is de laatste tweedehands wintersportbeurs van dit seizoen. U kunt in dit weekend bij ons terecht voor tweedehands ski's, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen. We bieden zowel kindermaten als volwassenen maten aan. Deze zijn uit eigen beheer. U kunt dus geen spullen inbrengen.

Tevens verkopen wij tijdens deze beursdagen de magazijnvoorraad van Good Snowboards. Eén van de unieke punten van Good Snowboards is, dat zij bijna ieder model in zowel een camber als rocker variant verkopen. Op die manier vindt iedereen zijn ideale type snowboard.

OP = OP, dus zorg dat u op tijd bent.
Wij zijn beide dagen geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Als klap op de vuurpijl verloten wij onder de beursgangers ook nog drie Brunotti helmen. Besteed voor €100,- of meer op de beurs en maak kans op één van deze varianten!

Meer nieuws

foto-mark-s2.jpg

Mark Snoeren nieuwe eigenaar van Skipiste Nieuwegein

Sinds 28 september 2017 heeft Mark Snoeren de skipiste Nieuwegein overgenomen. Mark gaat met veel plezier en enthousiasme aan de slag. Middels een persbericht heeft Mark het feestelijke nieuws naar buiten gebracht.

Lees meer
590-skipiste-by-night.jpg

Vrij Ski Avond Januari

Zaterdag 27 januari van 18.00 uur tot 22.00 uur. Met Après Ski Party en DJ! Kom gezellig de hele avond skiën, snowboarden en feesten.

Lees meer