foto-mark-s2.jpg

Nieuwe eigenaar Skipiste Nieuwegein

Skipiste Nieuwegein wisselt van eigenaar.

Skipiste Nieuwegein heeft sinds eind september een nieuwe eigenaar. Na bijna 25 jaar heeft de oprichter van Skipiste Nieuwegein Mark van der Swaluw het skibedrijf verkocht aan Mark Snoeren. "Met Mark Snoeren (43) krijgt Skipiste Nieuwegein een eigenaar met veel passie voor de skisport en daarnaast zie ik zijn ondernemersmentaliteit maar ook de gezelligheid en gastvrijheid. Dit is wat Skipiste Nieuwegein nodig heeft.".

Mark Snoeren is geen onbekende in Nieuwegein en omstreken. Hij is al ruim 8 jaar actief in de Nieuwegeinse politiek voor de VVD. Na 25 jaar loondienst maakt hij deze bijzondere carrière switch. "Soms zijn er kansen in je leven die je simpelweg moet pakken. Dit is er zo een. Al jaren droom ik om zelf eigenaar te zijn van een sportbedrijf. En wat is dan mooier dan dit te kunnen doen in een sport die je passie heeft.

Skipiste Nieuwegein, gelegen aan de Nedereindse plas te Utrecht, is in 1994 opgericht en heeft zich doorontwikkeld tot een volwaardig sportbedrijf waar in de winterperiode al vele kinderen de eerste keer op de ski's stonden ter voorbereiding van de wintersport. Voorlopig zal er nog weinig veranderen. "Het seizoen is in volle omvang bezig. Nu grote veranderingen doorvoeren kan er voorzorgen dat we klanten niet de gewenste skibeleving kunnen geven. En een echte skibeleving is toch waar Skipiste Nieuwegein voor staat.", aldus Mark Snoeren

In de toekomst worden veranderingen zeker niet uitgesloten. "De omgeving van de Nedereindse Plas is prachtig en biedt veel mogelijkheden om te recreëren en te sporten zowel in de winter als in de zomer. Daar wil ik op inspringen. Naast het tuben zullen andere activiteiten in de zomer worden ontwikkeld welke passen in het verlengde van winter- en bergsport."

Meer nieuws

protest-actie-sale.jpg

PROTEST actie

Vanaf zaterdag 3 februari 40% korting op de collectie jassen en broeken van Protest Boardwear!

Lees meer
getattachmentthumbnail.jpg

Talenten Scouting

Vind jij skiën gaaf? Wil je van skiën je hobby maken? Vind je het leuk om slalom te skiën? Skiteam Nieuwegein zoekt talent! Kom naar de talenten scouting op zaterdag 17 maart.

Lees meer